Luna Tak než mít takovej ksicht, tak radši dvakrát takovou prdel...
.
VIP zjevy
JInak myslim, ze Mary-Kate vypada hur skrz poruchu prijmu potravy v minulosti a koureni, ze asi proto bude tak ztrhana.
0zero7 JJ to je pravda, strhané sú oba ale ja sa tomu nečudujem keď si vezmeš aké mali detstvo a tak. No to máš tie detské hviezdy ako Macaulay Culkin ... No bohvie v čom išli predtým no a keby trochu pribrala tiež by neuškodilo no.
paktofonika JJ, me se prave zda, ze driv to byla naopak a MK byla vetsi kocka nez ta druha...
Tak aspoň že je na světě i Elizabeth Olsen
No ovšem Karel!! ![]()

To je model Drutěva ´85?!
0zero7 vono taky kdyby Olsenojc nehazely furt ty utrapeny ksichty a nechodily nahrbly jak Polednice, hned by to vypadalo jinak![]()
Ja jsem si v souvislosti s tim MET tematem vzpomela, jak Langdon v Symbolu rika studentum (popisuje nedeli v kostele a svate prijimani - nenasla jsem to ted rychle cesky, pardon)
“Don’t tell anyone, but on the pagan day of the sun god Ra, I kneel at the foot of an ancient instrument of torture and consume ritualistic symbols of blood and flesh.”
Mutziputzi no to je taky fakt, to hrbeni je desny
barbucha NO hele, nevim, ale dala jsem si v google "najit obrazek" (chtela jsem vedet, co je to za akci) a vyskocilo na me, ze best guess je "masquerade ball"!
A ty obr cerny hodinky jsou k tomu jak pest na voko.
Pinot Noir Nemyslim, ze by se tady nad jeji postavou "blilo", tu povazuju az na ty nepovedeny, predimenzovany silikony za takovej normalni prumer, za placatej zadek nemuze - ale dala jsem to sem kvuli tomu jejimu vlastnimu komentari, protoze to mi fakt prislo k smichu. Nabeh na vidle, proste.
To byl dnešní pietní akt na Vítkově!
barbucha a co to má za raky k tomu? ![]()
A ty vodrosty!!
barbucha Vodrosty urputně sladěné se šatama?
Jo, Karel prostě umí!
Nougat Knoflík hrdina!
Sweet Potato copa knoflík, ale ty boty! ![]()
a délka kalhot! a délka rukávů! a....![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje