whiskas Když ono existuje taky něco mezi vychrtlinama Olsenkama a dvěma bradama...
VIP zjevy
Mutziputzi ja chcu tetovani na stehno, pak sem ten nevkus soupnu :)))
999 ony hlavne vypadaj strasne nezivotne, jestli je srozumitelny, co tim myslim.
Mně se "Olsenky" jako malé holčičky zdály vyloženě
ošklivé.
Nyní - vnímám je jako zvláštně krásné, líbí se mi.
I jejich styl.
Ale tváří se jak mučednice křížené s mouchou, kterou právě vytáhly z piva(chápete - jako jsou takové jakousi tíhou svěšené...)
Lilly_Ku Rozumím
Miru Mně se na nich líbí právě TEN výraz, vypadají, jako by je právě hasiči vytáhli po týdnu z potoka.
Takové mrazivě krásné, jak z Kytice.![]()
Jo, jako do nějaké recenze/jednorázově, proč ne.
Ale celoživotně outrpnej výraz - na to jsem celkem alergická, na ty mučednice![]()
Miru Nebuď alergická, spousta lidí za ten svůj ksicht nemůže.
Třeba se holky fakt trápí, já kdybych takhle nejedla, tak vypadám taky jak po smrti.
Lilly_Ku No nedelej to, to proste nikdy nemuze vypadat dobre![]()
Miru Jo takhle, tak to potom jo.
Mutziputzi challenge accepted! ![]()
Lilly_Ku Takže pak už jenom A počkej až ti bude 60, jak to bude vypadat!...aby sis to just nerozmyslela![]()
whiskas no ja teda fakt príliš nekritizujem, väčšinou sa tiež pozastavím nad príliš kritickými komentármi, ale slečny Olsen teda su hoodne za hranou. Pokiaľ sa teda bavíme o tej konkretnej fotke. Je to vyhladovený výraz, aký sa objavoval za vojny. sorry ale takto na mna posobia.
whiskas ja mám dve brady a zadok ako valach. A nie že by som výskala od nadšenia, ale nezabijem sa kvôli tomu, ani nezostanem doma zatvorená. Ani nemám ideál sa vyhladovať do ich podoby.
Janulik03 Simtě, nevíš, co to jsou dvě brady a zadek jako valach (asi se míjíme v představivosti)
, nezapomeň, že jsem tě už párkrát viděla
.
whiskas ja mám dve brady a zadok ako valach. A nie že by som výskala od nadšenia, ale nezabijem sa kvôli tomu, ani nezostanem doma zatvorená. Ani nemám ideál sa vyhladovať do ich podoby.
Já taky
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí