Pridavam jedno peklicko ze zaoceanskych luhu a haju. Pak tu mame jednu satovou inspiraci pro Andreu V. od Kim.
A koukala jsem, ze uz se Kristelova vyjadrila ke kauze Repka na insta ;)

Pridavam jedno peklicko ze zaoceanskych luhu a haju. Pak tu mame jednu satovou inspiraci pro Andreu V. od Kim.
A koukala jsem, ze uz se Kristelova vyjadrila ke kauze Repka na insta ;)

Setare Kim teď vypadá skvěle!
Mutziputzi Na me moc makeupu, umelych ras, umelyho vseho, ale budiz...saty ala kurtizana mi prijdou desny (nejen na ni). Ja jsem ji teda teprve nedavno slysela promluvit a ten jeji projev je mi silne nesympatickej, takovy afektovany piskani, coz tomu celkovymu dojmu neprida.
Ale ma i horsi....

Setare Tohle je super

no nazdar!

Česko je slavné! Zohyzdilo Kena!
Mutziputzi No teraz som to dočítala aj tie pozitívne komentáre keďže negatívne okamžite maže a tvl ![]()
Ja som zvedavá až sa oni raz rozídu čo bude trubka vypisovať potom.
Každopádne nech je kauza akákoľvek a nech je tam veľa klamstva, vyhlásiť že niekto ľutuje že má dieťa...no byť Repkovým synom tak ho nechcem už nikdy v živote vidieť.
Mutziputzi nejsem schopna ten výplod číst, ale velmi mě zaujalo skloňování marcuska
ten kluk je chudák ze všech úhlů, otec je idiot a psychochlap, matka je zlatokopka, a ještě se jmenuje jak nějaký ken a jeho jméno se skloňuje podle vzoru zákuska.
Potrefenáhusa zdá se mi to, nebo má fakt podprsenku? ![]()
Potrefenáhusa To už je po tej úprave?
Jiná Realita Nemá, je to košeľa keď sa pozrieš z blízka.
přiznávám se, že nechápu, která klinika je ochotna riskovat jakýkoli zákrok na tom zjevu. pravděpodobnost, že to dopadne zle, a on je pak zažaluje, nebo jim udělá ostudu, je tak vysoká, že být primářem, nedovolím to a odmítnu ho.
paktofonika už to vidím, ale přiznávám, že tohle nemám na hrudi ani já, a to jsem ženská ![]()
Jiná Realita mě zaujaly i ty dva plasty vedle ![]()
Jiná Realita zjisti kde mu to dělali...
Potrefenáhusa no vypadáto, že to museum figurín ožilo
Catherinne jakože abyste tam náhodou nešla?
nebo je to narážka na něco, o čem nevím?
myslím, že tady.
Potrefenáhusa Spaste duši, Muzeum voskových figurín na vycházce!![]()
Mutziputzi tys to cely precetla? Neexistuje z toho nejakej vytah pro slabsi povahy? :D
Catherinne Oops, já fakt neopisovala
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich podmínkách užití.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.