Máš recht, většinou ty korzety prostě neseděj.
Ale ten cíp nakřivo na těch šatech, to mě úplně tahá za voči taky.
Máš recht, většinou ty korzety prostě neseděj.
Ale ten cíp nakřivo na těch šatech, to mě úplně tahá za voči taky.
barbucha Němcová má hrozny prsa, každý jiný

Mutziputzi to jako od přirození nebo zfušovaný?
Prokristapána! ![]()
A eště dozvuky Met Gala - Madonna se rozčiluje, že ji kritizujou za ten model... a tvrdí že je to důkaz že žijeme stále v (zpátečnický) době ageismu a sexismu, páč i starší osoba má právo projevit svoji sexualitu... No fajn, akorát by teda měla, když je tak politicky korektní, přestat s těma plastikama. Proč ze sebe dělá mladici, když stáří je vlastně tak sexy? ![]()
I SJP vyfásla mnohou kritiku, ale na druhou stranu i ocenění, že ona žádný plastiky nemá. Tak nevim, jestli by s nima na rozdíl od Madonny neměla naopak začít ![]()

barbucha Mutziputzi me Nemcova nebere, hlavne jak otevre pusu, to uz jsem tady xkrat ventilovala. Hlavne je po parade jakmile zacne mluvit a je uplne jedno jestli AJ (desny) nebo Cz, plus ten trapnej akcent v cestine, desny!!
já mám ohledně němcové velmi kacířský názor - zdá se mi, že hrozně rychle zestárla. mám pocit, že se rychle blíží vzhledu sjp, v obličeji. vrásky má úplně všude, nad rtem, na celých tvářích, a to je jí jen 38 a živí se vzhledem. já vím, že se dočkám kyselých hroznů a že je krásná a že jen nepoužívá botox dvakrát denně...ale prostě tohle je první, co mě napadne při pohledu na ni poslední asi dva roky.
Jiná Realita No me se teda zda taky, na tech fotkach tady, ale treba tady vypada ok. Ale ta anglictina, to je fakt neco.
Jiná Realita Podle mě je Němcová hubenější než by přirozeně měla bejt, potom co ztratila takovej ten baby fat, holt vylezly vrásky, vim o čem mluvim bohužel, a to nejsem hubená jako ona. Vsadila bych se že ženský v její rodině jsou vypasený machny.
0zero7 Maj nejm is Pitrrrua Nimkouva myslíš?![]()

...vypadá jako seschlá stařena....všechny vyděsila svojí fotografií....
Nenalíčená Heidi Klum děsí okolí
Bych chtěla aby o mě psali v Extra a k tomu vidět ty nádhery co to píšou a za 20 let znovu![]()
Mutziputzi
Takhle chci taky děsit!
Jiná Realita Mutziputzi A já jsem celou dobu myslela, že jde o tu druhou Němcovou-Pavlínu, která je o nějakých šest let starší!!!
No Petru bych teda nepoznala.....
Mutziputzi mně se tedy líbí víc, když děsí okolí ![]()
barbucha kdyby se sjp prestala krecovite stylizovat do holcicky, zkratila si nejak rozumne vlasy (treba na delsi mikado) a trochu decentneji se malovala, tak bude sik. Tenhle pofiderni povadlej vzhled vznika imho, kdyz se padesatileta zena stylizuje do dvacitky. Vysledek je proste divnej na pohled.
Lilly_Ku souhlasím. ale stejně i ty stíny. myslím, že kdyby změnila líčení očí, bude z ní jiný člověk. ty modré tady nahoře, to je fakt psycho.
Jiná Realita no ty stiny no comment...
barbucha madonna je umelkyne-provokaterka, u ty se extravagance predpokladaj, se sjp se to podle me neda moc srovnavat
Lilly_Ku Vlasy bych teda nekrátila, tady asi nic moc, ale jinak má vlasy strašně pěkný, s jejím makeupem by z ní mikádo udělalo úplnou babku..ten makeup je fakt tristní, vrásky mi neva, holt nízký % tuku.
nemyslim si o sebe ze som puritan ale hole prsia zadky a niekedy aj predky fakt nepatria na cerveny koberec. ci uz madonna alebo niekto iny.
edit- nejde mi vlozit obrazok tak web tu

barbucha kdyby se sjp prestala krecovite stylizovat do holcicky, zkratila si nejak rozumne vlasy (treba na delsi mikado) a trochu decentneji se malovala, tak bude sik. Tenhle pofiderni povadlej vzhled vznika imho, kdyz se padesatileta zena stylizuje do dvacitky. Vysledek je proste divnej na pohled.
Naprosto souhlasím.
Ohledně Madonny (takto umělkyně provokatérky) - jako jo, je to její image. Nicméně pokud má někdo plnou hubu kritiky "ageismu", neměl by mu jít (nesčetnejma plastikama) naproti ![]()
přiznávám, že se mi všechny bývalé objevy prince harryho zdají velmi nehezké, některé přímo ošklivé.
akorát ta, která vypadá jako chlap, mmá teda fakt hezké vlasy.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich podmínkách užití.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.