Sweet Potato plastic people
s tím českým jsem videla kdysi nejakej rozhovor a bylo to úplně šílený, ty lidi jsou fakt nemocný
Sweet Potato plastic people
s tím českým jsem videla kdysi nejakej rozhovor a bylo to úplně šílený, ty lidi jsou fakt nemocný
razorblade Kačka ho strašne miluje, vždy bude stáť za ním, že je dlžník a bezdomovec sú klamstvá a lži, je veľmi dobrý a stará sa, a že jej nemá nikto vypisovať správy pretože ju nikto nepresvedčí o tom že ten jej zabudlasomjehomenoaharepka zlý človek. No a v komentároch ich všetci obdivujú, že sú skvelý a super a že Erbová je zlatokopka a nechce Repkovi dávať Marcuska a pritom Klaudi by sa tak veľmi tešila. No a ešte napísala že Repkovi kamaráti sa jedného dňa ozvú a povedia aká je pravda, no to sľubuje každý týždeň a pravdy nikde. ![]()
Mě by zajímalo, jak by Kardashianka vypadala bez všech těch úprav, plastik, přifouknutí nebo zapošití, umělejch řas a vlasů... představuju si to tak nějak...
![]()
Dyk ta celá reality show famílie je jak z umělý hmoty! ![]()
A jinak pevně doufám, že někdo pečlivě ukládá všechny vyjádření soudružky Kristelový o hodným a dokonalým partnerovi, za kterým bude vždycky stát - aby to nezapadlo, až se budou rozcházet.
barbucha no přesně. narozdíl od toho plastovýho Kena má akorát lepší partu přepošívačů:-)
razorblade Erbova vokradla staryho Repu, takže aliky má predplaceny...ale na Markuska se tesej
barbucha takhle

Mutziputzi ale v tom případě má přešívače fakt šikovnýho...
Mutziputzi Toto je z obdobia(jej najlepšie) keď nevyzerala ako Jafar ale ani ako maškaráda.

Pěkný! Akorát že takovejch je dvanáct do tuctu, a komplet přešitá figurína je jen jedna
No, vlastně čtyři, nebo kolik těch důr vlastně je, včetně matky.
Ale maj lepšího chirurga než chudák Ken - to se jich nemoh zeptat? ![]()
paktofonika Mne se teď fakt líbí, i v ty platinový blond co občas nahodi
Jo, to je hezký - vypadá ještě jako lidská bytost!
paktofonika a Mutziputzi ufff, diky :D
barbucha Že? A to ešte nemala ten svoj zadok ktorý jej samozrejme narástol len tak zo dňa na deň. Asi jedla veľa slaniny alebo čo :D

Mne se fakt nejvic líbí poslední dobou

barbucha Že? A to ešte nemala ten svoj zadok ktorý jej samozrejme narástol len tak zo dňa na deň. Asi jedla veľa slaniny alebo čo :D
Jo, to se tak jednou probudíš, a máš zadek jak mravenec!

tvl celebrita píše celebritě
Jinak teda Němcová je hezká, ale zdá se mi to jenom nebo jsou ty šaty dost blbý? https://www.super.cz/565697-ceska-krasa-na-festivalu-v-cannes-tradicne-dokonala-petra-nemcova-ozdobila-cerveny-koberec.html
Kristelová už pre istotu blokla komentáre ![]()
barbucha No dela to dojem, ze ma jedno prso o deset cisel niz, ale mozna ji to jenom sjelo? Ty korzety jsou osidny.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich podmínkách užití.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.