proč vůbec chelsy na tu svatbu zvali? není to divný? a proč tam šla? asi jsem divná, ale pro mě by představa, jak celý svět pozoruje, jak se tvářím, jestli náhodou nebrečím závistí nebo tak, byla hrozně nepříjemná....(byla pozvaná jen na obřad, na ne recepci).
VIP zjevy
Jiná Realita No ja nevim, chodili spolu celkem dlouho, pokud byla pozvana, proc by nesla...mam dojem, ze tohle nebyla jeji jedina kralovska akce, byla prece i na svatbe K&W? Tak asi spolu vychazeji dobre. Zase kdyby nesla, tak by vsichni spekulovali, ze se doma utapi v slzach a je zapskla a kdesi cosi. Pocitam, ze na medialni pozornost je zvykla.
Se proste nezavdeci :) Navic na tech ostre sledovanych akcich, ktery trvaji dlouho a fotografove vyfoti tisice snimku, se vzdycky najde mraky fotek na kterych se dotycny/a tvari znudene, nastvane, smutne....asi bych z toho nic moc nevyvozovala.
Setare a nechodila na té první svatbě ještě s harrym? nebo tak víceméně chodila nechodila? (několikrát se k sobě vrátili).
edit: jen, že mi přijde jiný, když jde na svatbu brata svého ex, a když jde na svatbu svému ex.
Vy asi myslíte tzv. Soudkovitý hrudník, no. Emphysematosní starci to mívaj. Ale jako samozřejmě, neznam ho..
Teda chtěla jsem se pohoršit, že Elton John není stařec, ale s hrůzou koukám, že je mu už 71
Já ho pamatuju ještě mladýho, sakra to to letí ![]()
Jiná Realita Někde jsem četla, že William i Harry pozvali na své svatby všechny své ex. Nějaký zvyk či co.
Jiná Realita nekde rikali, ze ty jeho bejvalky daly kosem jemu, protoze je nebavilo bejt porad pod drobnohledem medii. takze to nejsou zadny zhrzeny mandy a neni duvod je nepozvat :)
Jiná Realita A proč by nemohli být bývali partneři na svatbě? Pokud zůstali přáteli, tak by bylo naopak divné, kdyby je nepozval jen kvůli tomu, že kdysi spolu chodili, ne?
Taky sem byla svemu ex na svatbe, a to jsme spolu byli 8 let. Dnes uz se tolik nevidame, tak bych asi nesla, ale tehdy to bylo relativne kratce po rozchodu, tak ty vztahy byly intenzivni
Bylo by mi divne tam spis nepřijít.
Já jsem měla na svatbě 2 své ex a oboum jsem také na svatbě byla, zůstali jsme přátelé, jak se říká, tak by bylo spíš divný nejít, jak píše MP Meri. Jeden z nich k nám navíc každý týden jezdí hrát Dungeons and Dragons, což asi někomu přijde ještě divnější, ale já spíš nerozumím tomu, když někdo s někým 6 let chodí, a když se rozejdou, tak začne rozhlašovat, jaký byl dotyčný debil...
Teda chtěla jsem se pohoršit, že Elton John není stařec, ale s hrůzou koukám, že je mu už 71
Já ho pamatuju ještě mladýho, sakra to to letí
taky to může mít z toho zpívání(zas kdyby byl dejchavičnej stařec, tak to už asi neuzpívá) ale stařec to je :)
Zina To neni nic k chápání, někdy to prostě debil je, rozhlašovat to je teda nesmyslný, zkušenost bývá nepřenosná![]()
První dvě pěkný + tři hrůzy z Billboard Awards

Mutziputzi mně přijdou všechny jak hrůzy
jlo hlava dobrý, ale ten zbytek se ti fakt líbí?
a ty doplňky u té druhé (je to jacksonová? není?) jsou taky nějaký divný.
Jiná Realita JLo se mi líbí celá, v sobotu jdu ke kadeřnici a budu požadovat její vlasy a Janet se mi líbí, tý bižu je asi moc, ale tak máme sezónu Black Panthera![]()
Mutziputzi jant bych nějak zamotala konec pásku a sundala buď naušnice nebo náhrdelník, a mnohem lepší...ale jlo....no ona to unese, ale měla už teda lepší modely ![]()
Mutziputzi Hehe a Cristina zblízka

A páči sa mi zabudlasomjejmeno

Taky se mi zdaj, každá svým způsobem samozřejmě, hrozný všechny. Co je to, to třetí?
Na ten účes JLo zapomeň, hned. Ten střih už je přece passé... aspoň mám pocit, že tahle variace na Makepeacovou se objevila dost před časem.
A musela by ses k němu naučit tvářit výhrůžně sexy! (viděl někdy někdo JLo bez tohohle výrazu?)
barbucha to je klasika longbob a barvu mam takhle imrvere...tvarit se takhle nemusim snazit, to ti udela neresena kratkozrakost jen to fikne![]()
Znamená to, že ještě víc, prakticky úplně nejvíc sexy pohled budu mít, když si oči vypíchnu?
Barvu neřeším, jen se mi zdá že tyhle rádoby (pečlivě umělecky) okousaný mikáda alias longboby se už nosej dlouho, tak jsem jen projevila obavu abys byla in ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje