VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 20. května 2018 22:01

proč vůbec chelsy na tu svatbu zvali? není to divný? a proč tam šla? asi jsem divná, ale pro mě by představa, jak celý svět pozoruje, jak se tvářím, jestli náhodou nebrečím závistí nebo tak, byla hrozně nepříjemná....(byla pozvaná jen na obřad, na ne recepci).

Offline Setare
942 příspěvků moje polička 20. května 2018 22:17

Jiná Realita No ja nevim, chodili spolu celkem dlouho, pokud byla pozvana, proc by nesla...mam dojem, ze tohle nebyla jeji jedina kralovska akce, byla prece i na svatbe K&W? Tak asi spolu vychazeji dobre. Zase kdyby nesla, tak by vsichni spekulovali, ze se doma utapi v slzach a je zapskla a kdesi cosi. Pocitam, ze na medialni pozornost je zvykla. 

Se proste nezavdeci :) Navic na tech ostre sledovanych akcich, ktery trvaji dlouho a fotografove vyfoti tisice snimku, se vzdycky najde mraky fotek na kterych se dotycny/a tvari znudene, nastvane, smutne....asi bych z toho nic moc nevyvozovala. 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 20. května 2018 22:20

Setare a nechodila na té první svatbě ještě s harrym? nebo tak víceméně chodila nechodila? (několikrát se k sobě vrátili).

edit: jen, že mi přijde jiný, když jde na svatbu brata svého ex, a když jde na svatbu svému ex. 

Offline barbucha blogger
35296 příspěvků moje polička 20. května 2018 22:24
Reakce na Ounz:

Vy asi myslíte tzv. Soudkovitý hrudník, no. Emphysematosní starci to mívaj. Ale jako samozřejmě, neznam ho..

​Teda chtěla jsem se pohoršit, že Elton John není stařec, ale s hrůzou koukám, že je mu už 71  Já ho pamatuju ještě mladýho, sakra to to letí 

Offline brrr
12209 příspěvků moje polička 20. května 2018 22:31

Jiná Realita Někde jsem četla, že William i Harry pozvali na své svatby všechny své ex. Nějaký zvyk či co.

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 20. května 2018 22:36

Jiná Realita nekde rikali, ze ty jeho bejvalky daly kosem jemu, protoze je nebavilo bejt porad pod drobnohledem medii. takze to nejsou zadny zhrzeny mandy a neni duvod je nepozvat :)

Offline notna
9180 příspěvků moje polička 20. května 2018 22:43

Jiná Realita A proč by nemohli být bývali partneři na svatbě? Pokud zůstali přáteli, tak by bylo naopak divné, kdyby je nepozval jen kvůli tomu, že kdysi spolu chodili, ne?

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 20. května 2018 23:09

Taky sem byla svemu ex na svatbe, a to jsme spolu byli 8 let. Dnes uz se tolik nevidame, tak bych asi nesla, ale tehdy to bylo relativne kratce po rozchodu, tak ty vztahy byly intenzivni  Bylo by mi divne tam spis nepřijít.

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 21. května 2018 03:37

Já jsem měla na svatbě 2 své ex a oboum jsem také na svatbě byla, zůstali jsme přátelé, jak se říká, tak by bylo spíš divný nejít, jak píše MP Meri. Jeden z nich k nám navíc každý týden jezdí hrát Dungeons and Dragons, což asi někomu přijde ještě divnější, ale já spíš nerozumím tomu, když někdo s někým 6 let chodí, a když se rozejdou, tak začne rozhlašovat, jaký byl dotyčný debil...

Offline Ounz
20383 příspěvků moje polička 21. května 2018 07:42
Reakce na barbucha:

​Teda chtěla jsem se pohoršit, že Elton John není stařec, ale s hrůzou koukám, že je mu už 71  Já ho pamatuju ještě mladýho, sakra to to letí 

​taky to může mít z toho zpívání(zas kdyby byl dejchavičnej stařec, tak to už asi neuzpívá) ale stařec to je :)

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 21. května 2018 08:30

Zina To neni nic k chápání, někdy to prostě debil je, rozhlašovat to je teda nesmyslný, zkušenost bývá nepřenosná

20970 příspěvků moje polička 21. května 2018 11:27

První dvě pěkný + tři hrůzy z Billboard Awards

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 21. května 2018 11:33

Mutziputzi mně přijdou všechny jak hrůzy  jlo hlava dobrý, ale ten zbytek se ti fakt líbí?  a ty doplňky u té druhé (je to jacksonová? není?) jsou taky nějaký divný.

20970 příspěvků moje polička 21. května 2018 11:35

Jiná Realita JLo se mi líbí celá, v sobotu jdu ke kadeřnici a budu požadovat její vlasy a Janet se mi líbí, tý bižu je asi moc, ale tak máme sezónu Black Panthera

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 21. května 2018 11:46

Mutziputzi jant bych nějak zamotala konec pásku a sundala buď naušnice nebo náhrdelník, a mnohem lepší...ale jlo....no ona to unese, ale měla už teda lepší modely 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 21. května 2018 12:09

Mutziputzi Hehe a Cristina zblízka

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 21. května 2018 12:10

A páči sa mi zabudlasomjejmeno 

Offline barbucha blogger
35296 příspěvků moje polička 21. května 2018 12:43

Mutziputzi 

Taky se mi zdaj, každá svým způsobem samozřejmě, hrozný všechny. Co je to, to třetí?

Na ten účes JLo zapomeň, hned. Ten střih už je přece passé... aspoň mám pocit, že tahle variace na Makepeacovou se objevila dost před časem.

A musela by ses k němu naučit tvářit výhrůžně sexy! (viděl někdy někdo JLo bez tohohle výrazu?)

20970 příspěvků moje polička 21. května 2018 12:51

barbucha to je klasika longbob a barvu mam takhle imrvere...tvarit se takhle nemusim snazit, to ti udela neresena kratkozrakost jen to fikne

Offline barbucha blogger
35296 příspěvků moje polička 21. května 2018 12:58

Mutziputzi 

Znamená to, že ještě víc, prakticky úplně nejvíc sexy pohled budu mít, když si oči vypíchnu?

Barvu neřeším, jen se mi zdá že tyhle rádoby (pečlivě umělecky) okousaný mikáda alias longboby se už nosej dlouho, tak jsem jen projevila obavu abys byla in