barbucha Kdyz je clovek hezkej, snese i mirne demode frizuru![]()
VIP zjevy
Mutziputzi No existenci debilů nezpochybňuju, jenom nechápu, že to dotyčnýmu/dotyčné trvalo těch x let, než na to přišli, ty indicie tam musely být od začátku přece.
Zina True story - byly, ale clovek veri v prevychovu....dlouho![]()
Jiná Realita Pokud vím, tak Chelsy byla zvaná i na večerní párty. Taky mi to nepřijde nijak divné, asi by mě na jejím místě mrzelo, kdyby mě nepozval.
Boží ty vlasy

A páči sa mi zabudlasomjejmeno
Hailey Baldwin...a zase ty vlasy, jakýpak demode!
Mutziputzi první vypadá jako by si je sama ustřihla při mytí, druhá až po vyrobení účesu![]()
barbucha no zjevně nejvíc sexy je když a) seš slepá jak krtek (=vidíš kulový co se k tobě hrne za šílenýho typa) b) na zmrzačenou nožku obuješ boty ve kterých nelze chodit, natož mu zdrhnout![]()
Mutziputzi hailey ty vlasy ale má hezčí než jlo, radši podle ní ![]()
viktorka_od splavu Jsi mi připomněla můj oblíbený vtip s Hillary)))

Mutziputzi
LOL.
paktofonika Christina ma posledni dobou neco fakt divnyho s pusou .
Mutziputzi rozcuch nevim, ale barva je dokonala
MP Meri ale nemá žádné vrásky
já jsem se v zoufalství pana doktora, u kterého jsem byla zase na botox proti pocení, ptala, jeslti by jako nešel i na zbytek mého xichtu...a on děl, že ještě mám čas, prý vrásky ještě moc nejsou vidět
asi vidím lépe než on.
Mutziputzi JLo má ty vlasy skvělý. Takovej rozcuch mám, když se nechám uschnout nerozčesaný vlasy, nosím to tak nejradši. Po létě to zajdu zkrátit i na JLo délku. Akorát ona má těch vlasů víc.![]()
Mutziputzi Jo, vlasy ma bozi. Ja to zaboha nevysvetlim zadne kadernici, ze to chci proste jak kdyz obratis mop.
Furt mi tam delaji ten suchohrib!!!![]()
Luna suchohřib je co?
Mutziputzi skvely uces, long bob jsem si prave nechala ostrihat, sexy a zensky look, jo jo ![]()
Teda jak jí kolikrát chválim....

Mutziputzi Ta puntikata sukynka....aaaach ta by mi taak slusela ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje