Mutziputzi Pyžamo je divne, baleriny sa mi páčia a ten žltý model by sa mi páčil ak by to bol kabát a nie vesta.
VIP zjevy
paktofonika já myslela že to kabát je:-) moc hezkej by byl
viktorka_od splavu No ja som si myslela tiež ale nevzdali sa mi rukávy a tak som si všimla. Ja tieto kabatove vesty nechápem, neviem v akom ročnom období sa to nosí, ani čo pod to... No proste vesta.
Monča se prostě dokáže oblíknout
Jojo, vkus si za peníze nekoupíš.
Ten žlutej komplet se mi ale docela líbí, ovšem na to, abych ho pochválila opravdu srdečně by v něm a) musela vězet jiná osoba
a b) vesta rozepnutá!!
paktofonika ja kabatovou vestu mam, teda lezernejsi nez monika babisova... a nosim ji obcas na jare, kdyz je pocasi, ze vim, ze bez ni, by mi nebyla zima a s ni mi nebude horko
a taky ji nosim pod kozenou bundu, kdyz je chladno.
Lourdes Leon pro Converse, ani jako městský liberál ty chlupy vidět nechceš![]()

Mutziputzi Já jo. (Test jsem si teda nedělala)
Aranel Chlupy v podpaží OK?
Mutziputzi mně to taky nepřijde hrozný, jako na sobě bych to po těch 20 letech asi spíš nesnesla, ale nijak mě to nepobuřuje
(u chlapů z oholenýho podpaží zvracím, to bych nepřežila)
Fuj! Ale jablko nepadá daleko od stromu a aká matka, taká Katka, řekla by teta Kateřina.
Asi to u Madonovic pokládají za sexy. Tak určitě, je to stejně neodolatelný jako šťourání v nose a přerostlý nehty na nohou ![]()
Mutziputzi Jo. Spíš se nějak nemůžu srovnat s tím obočím předlouhým... ale vlastně je to všechno tak nějak ve stylu.
Potrefenáhusa Mně teda hrkne se žaludkem nevyholený podpaží u všech
barbucha tak ale šťourání v nose a přerostlý nehty na nohou už jsou takový dost navíc, tohle mi přijde tak nějak víc normální. Ne že by se mi na ženských líbilo, ale nezvracím z toho. Na chlapech, jak už jsem psala výš, se mi jakýkoliv oholení krom obličeje vyloženě ekluje.
Potrefenáhusa Myslím, že je to spíš zvyk...třeba můj kamarád Egypťan byl naopak šokovaný, když zjistil, že si muži u nás podpaží běžně neholí. Prý je to nevkusné a nehygienické. ![]()
Uff neoholené podpažie je ekl 
U chlapov to isté.
Už aj Miley konečne uznala že fuj.
Garfie určitě je to zvyk
Potrefenáhusa ZLOzvyk![]()
Potrefenáhusa To je zvláštne že na mužovi ekl a na žene pohoda? To by som si myslela že skôr to bude naopak že chlapi majú toho ochlpenia viac. Mne sa to teda ekluje aj u žien aj u mužov, hlavne v MHD pekne prepotené ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje