Jiná Realita i mne prijdou jako z alika.
VIP zjevy
Jiná Realita Světice. Teď už jen čekám, kdy z ní dělají mecenášku a ambasadorku. Ovšem tak blbé otázky je taky umění pokládat. Jinak přiznávám, že se mi vzhledově líbí.
tv tvl ![]()
stes mentorku :) Jak byt pritelkyni hokejisty a pritom si budovat karieru :)
jinx Jiná Realita Veronika je teď v surf reality show na coolu. Jako klobouk dolů, že do těch vln vleze, ale jinak mi přijde jako hrozný nemehlo a komunikace s ní musí být fakt výživná.
A jako blogerka se mi teda nelíbí vůbec, ani ta druhá, se kterou dřív měla blog. Haldy hader z aliexpresu, které jednou odfotí a pak prodávaj dál.
jinx Zajímavý je, že na fotkách vypadá relativně dobře, z tý Miluny se dost vyloupla, ale párkrát jsem jí potkala a v reálu je to děsná šmucka.
Mutziputzi mi právě přijde, že i v tý reality show je to vidět, jak si nemůže pohlídat záběry, filtry, že fotka vs realita je fakt odlišná.
nellielovett Věřim tomu, mě to docela překvapilo, poprvý jsem si jí všimla na poště, kde se natáčela evidentně na Instagram, tak jsem si říkala co je to za pipi a pak koukám že tahle pipi, fakt až voškllivka.
Ja ji nikdy nevidela, ani ve skutecnosti, ani v tv, ale soustavne z ni mam pocit takoveho neohrabaneho motovidla a ta miluna tam taky porad je. Sice min, ale je.
No tak se tady zase všichni poplácejme po zádech, jak nám se ta miluna v nás daří skrývat lépe.
dzizisketa No...některým ne...
dzizisketa jeste, ze nikdy neopomenes napomenout.
stes mentorku :) Jak byt pritelkyni hokejisty a pritom si budovat karieru :)
Náhodou, pred rokmi som čítala článok/rozhovor (už neviem) o pani, ktorá robí kurzy na tému ako zbaliť bohatého muža. Niektoré tipy čo dala k dobru v tom článku mi aj prišli, že by mohli fungovať.
slniecko Tak piš piš piš!!!
slniecko napriklad?
jinx Prosím tě, a kdo je ta veruchick? :-)
999 to je modni bogerka, polovina uz neexistujiciho dua czech chicks. Kvuli necemu se stekly a uz jedou kazda sama za sebe.
999 jo a dik za zpravu, klauzury bozi ![]()
jinx Díky :-).
jinx Jsem ráda, že se ti to líbilo :-). Vybralas něco?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje