Jiná Realita ah to se omlouvám, že je Myslivcová porotkyně se psalo, o plavkách Nely Slovákové nic netuším, tak mě nenapadlo, že reagujete na ně.
VIP zjevy
Mutziputzi mně ty vlasy připadají jak jezinka. hudson podle mě šaty slušely právě kvůli těm minimalistickým vlasům.
vlastně si ani neumím představit účes, krom krátkých, který by se mi k tomu líbil, aniž by to vypadalo jako pokus o panenku.
To ale může klíďo vypadat jako pro panenku, jsou vtipný

Mutziputzi ok, tak i tyhle vlasy se mi líbí. ale ty moničiny prostě fakt ne, a to pro ni jinak netajím oblibu. měla je takové rousovité.
jinx já ji často potkávám, umí zvednout náladu i naživo.
A nejraději ji maj číšníci v Borgu a vlastně vůbec v restauracích celkově.
nellielovett Taky mivam tu cest obcas potkavat tuto nadanou designerku.
Ovšem Marešová mi připomněla, že v H&M maj letos dobrej výběr plavek, většina fejk jak bejk, ale tady toho holt moc nevymyslíš...

jinx já ji často potkávám, umí zvednout náladu i naživo.
A nejraději ji maj číšníci v Borgu a vlastně vůbec v restauracích celkově.
ach jo, a copak tam predvadi?
jinx třeba skočí do auta pro láhev vína, aby someliér ochutnal fakt dobrý víno. Rozumbrada.![]()
Edit.: doufám, že to nevyznělo, tak že je něco špatného na tom se něco přiučit. Ale tak jak vystupuje na ig, vystupuje evidentně i v reálu a je prostě hodně příjemné se o takového člověka starat. Jsou rádi, když si oblíbí jiný podnik.
Mutziputzi Taky se mi jich tam pár líbí, šla jsem se na ně podívat do obchodu, bohužel mají jich tam málo. Ale ty co tam byly, vypadaly dobře i naživo.
Mutziputzi Á děkuju.
Když už to tady máme... neměla by paní matinka zvolit nějaký příčetnější kalhotky? ![]()
Mutziputzi No zrovna jsem se tuhle dívala, že tam mají skoro přesně ty samý sametový i ve stejné světle fialové, který jsem loni okukovala v Trianglu!
nellielovett to je nestesti to devce ![]()

co co co to je?! to břicho na mě mrká!
na první pohled jsem místo tv viděla TVL - a bylo to to první, co mi přišlo na mysl při pohledu na to foto ![]()
tv votrelec ![]()
Taky dobry koste
ty saty, jsou desny hadr

jinx nevím neznám, ale ty druhé šaty mi připadají jako z aliexpresu - někde jsem je viděla na někom, kdo je chválil, že na to, že jsou z aliexpresu, jsou docela ok ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články