Růžičkovic snad už ani nekomentuju, protože ty už nepřekvapí, ale tohle je teda brutální![]()
.
VIP zjevy
Mutziputzi Ty si teda zahráváš
.
Eeeee, ooooo, to čo???? To je niečo strašné. Zaradom. ![]()
Mutziputzi Ten chlap v cervenym triku s pupkem je jeji bodyguard?
Luna Hele i ten je stylovejsi nez to strasidlo, co to ma za saty??? Tasku??
Já vim že hazarduju, ale to se nedá - strašidlo se vlítlo vyfotit k LV
Já na její IG nekoukám, ale podle toho nahoře jsou to stories? To jako denně přidá dvacet příběhů? To je tak na deset minut koukání, ne? To někdo fakt sleduje tvl???

Edge proč?![]()
Edge to se teď budou všichni opičit po slováčkovi?![]()
Edge ježiši!!!
To je fakt jako opravdická fotka nebo nějaká fotomontáž??
bram vypadá to hodně opravdicky. a ta slečna či paní je těhotná, že si drží břicho? s nim??
A to si fakt jako ten pán myslí, že to je reprezentativní foto? Myslíte si, že se pak na sebe podívá a řekne si: tyjo, já jsem fakt hustej borec, to povislý prso, ten pupek, ty kroksy.. no já jsem tak sexy!!
nellielovett taky to nechápu... u Majkla to asi bude krize středního věku a to blonďatý koště tipuju na začínající zpěvačku, která a) něco nazpívala s Majklem, b) další představy, co spolu mohli dělat, radši vytěsním hned na začátku
Edge na krizi středního věku už je poněkud přezrálý, tak jedině extra rychlý nástup senility. u slováčka tam je to jasný, slinta už neví čí je
středního?
věku? ![]()
těhotná nebude, spíš mi to připadá, že se jí dělá šoufl...
... ale má Faith, tak je to dobrý! ![]()
bram tak to nevím, když jsem otevřela FB, vyskočilo to na mě... mě tak uhranuly ty chlupatý megaprsa, že jsem si ani nevšimla, že pán má crocsy
... ale tipuju to na originál matroš
a jestlipak má ta směroplatná inteligentní právnice souhlas k focení od tý pani v modrym triku a pupkáče v červenym... ![]()
Edge nene ![]()
Edge a není to jeho dcera?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje