Dobrá domovnice ![]()
VIP zjevy
Mutziputzi mám na ig celých 53 sledujících, jdu ho zrušit.
nellielovett Mě taky tohle napadlo, jsme ubožáci prostě...![]()
Kočičko, než Tě zablokuju.....
to se mi líbí, to budu říkat. Twl, já žádnej insta nemám...to jsem tedy naprostej lůzr
nellielovett Chválím tě za sebereflexi
. Pokud dnes nemáš velký počet sledujících a dostatečný počet lajků, neznamenáš nic.
Jdu se nad sebou zamyslet...
![]()
Si vždycky vzpomenu na Mareše![]()
„Vysvětli mi, proč o té odulé, tlusté p*** píšeš, že je krásná, sexy. Vždyť je to tlustá a stará p***,“ sdělil Leoš zkoprnělé kamarádce před jejími kolegyněmi a v telefonickém rozhovoru s námi dnes svou myšlenku dále rozvedl: „Kristelová by měla v první řadě okamžitě poslat děkovný dopis vynálezcům Photoshopu. Kluci, co s ní jdou na rande, jdou na schůzku s Photoshopem a pak musejí na živou Kateřinu zírat s otevřenou pusou, protože potkají někoho úplně jiného.“
Zdroj: https://www.extra.cz/mares-rozcupoval-kristelovou-je-to-p-ca-kterou-stvoril-photoshop-co-jeste-o-moderatorce-rekl
BTW škoda že to trdlo nesekne někdo, kdo má těch sledujících o něco víc, když je to pro madam tak stěžejní![]()
Něco pro fanynky MM ![]()
Neforemnej o pár čísel větší pytel, divnej kokrhel na hlavě a tradičně děsný vlasy.

barbucha Asi bude chyba v mym Macu pro ty co tomu nerozumí, ale nic nevidim![]()
Mutziputzi já taky ne ![]()
Co to má s vlasy??![]()

Tak než si to barbucha vopraví, mam tady inkognito žumpu Kristelovou, kterak si vyřizuje účty s tim chlapcem co jí cvaknul jak trašidlo vypadající (blicí smajlík)

Mutziputzi co to je? ![]()
Potrefenáhusa z FB, SMS co přišly tomu člověku co jí vyfotil krásnou na vejletě

Mutziputzi On cvaknul i Klaudýnku? Ajajaj!
moninika Catherinne Livie s tim "ucesem" a dirou v usmevu vypada dost sesle
Klause jsem minuly tyden videla nazivo, byl pricetne oblecen a vypadal dobre
Cywe, můžu použít toho blinkacího smajlíka? Je skoro až k neuvěření, jak okolo sebe plive tu žabí žluč..a to s tim rakem, jako..reallyyy?
barbucha Asi bude chyba v mym Macu pro ty co tomu nerozumí, ale nic nevidim
Nechápu!!
tak znova...

Pro mutzi krvavý koleno included!
a ten kokrhel je děs běs.
Na produktovce ty šaty seděj teda líp... chtělo to zjevně jinou velikost.

To je teda reprezentace, velmi příhodná k tomu našemu bordelu a lůzovládě. Její excelence madam velvyslankyně... s mastnejma nemytejma vlasama a bez zubů.
Blahopřejeme našim občanům.
![]()
Potrefenáhusa z FB, SMS co přišly tomu člověku co jí vyfotil krásnou na vejletě
Kristelka teda jako fakt hustá. Tu až dostihne její karma... pro méně esotericky založené: až zaslouženě padne na držku a skončí ve škarpě... To se nepoučila, jak ji vyšťárali s tím inzerátem? Chce eště vyfásnout další obtěžování?
Něco tak zlovolnýho se hned tak nevidí. Tak ale hlavně že je sluníčkově šťastná.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje