paktofonika netuším, já ju sleduju už hodně dlouho (přiznání...), ještě než měla Řepkiče. Se zdála být normální. že bude takhle blbá a zákeřná, to jsem fakt netušila
VIP zjevy
martek01 a tak zákeřná snad ani ne? ![]()
A co to bylo s tím inzerátem, ha? Já to vidim jen tady (dík mucino!), ale řekla bych, že takovou svini aby pohledal!
barbucha no mně to přijde tak nějak pitomě průhledný?
To je. Ale ne záměrně, dyk je blbá jak pučtok, a ten její vejlupek taky
Myslím, že kdyby na to měli, že by škodili ještě hůř (kdyby jako tohle nestačilo k votrávení života).
no nevím....... podat inzerát na ex manželku svého partnera mi přijde jako dost zákeřné ![]()
Podle mě je to závistivá zakomplexovaná Máňa, nemá peníze, nemá nic, doma dlužníka s bájnym chrupem, nakynutá, odulá....spíš zoufalá než zákeřná, to bych souhlasila, ale zábavná![]()

Mutziputzi mysli si, co chceš, mně je to fakt ukradený... Káju Abáju, kterej dřív na moto GP furt padal, sem tam pomlouvali moji kamarádi a - ó ty hrůzo - říkaj mu tak občas i komentátoři na Eurosportu...
takže jestli tě můžu o něco poprosit, udělej dobrej skutek a vymaž si z hlavy tu infantilní přezdívku, ať se zase můžeš o něco víc soustředit na lobotoma, povislou prdel KK nebo něčí ošklivý kolena
Edge to vidim....
Já už se v tom nějak ztrácim. To je horší než šílenství Žofiino... Co je to zas Abája? Bejvalej vod Blažkový?
barbucha motocyklový závodník Karel Abraham - Abaja je jeho přezdívka, jeho fanoušci mají pod ní dokonce webovky.
barbucha No proste prezdivky nesnasim, vic na tom ovsem nebylo k reseni...kdyby se mi nemuselo napsat, ze jsem protivna, pak ze si mam neco precist a pak ze muj nazor nikoho nezajima...pritom fakt jenom ty prezdivky no, nic osobniho![]()
A já už se těšila, že má KK nějakýho novýho šamstra ![]()
tohle tu jeste neni?:-)

Zarinya ty VOLE![]()
promiň ale to snad neni opravdový ne?
Zarinya ty pani leze prso![]()
Zarinya Naposledy som písala že to tetovanie je nepekné, dnes to opravujem na: to tetovanie je otrasné ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje