VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 20. června 2018 07:26

nolita Taky nechápu kritiku

Offline Janulik03
19921 příspěvků moje polička 20. června 2018 07:36

Jiná Realita mne sa teda páči. Hlavne šaty a klobúk má krásny. 

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 20. června 2018 07:48

Jiná Realita tyhle saty jsou proti tamtě kvetivanejm super. Ona proste uz nemuze nosit minisukne, spagetovy raminka a nejaky velky vodvazy. Tyhle saty by Camille neslusely :D jsou na mladou rozevlatou kocku. A libi se mi to vic, nez prepjata Kate

Offline Sweet Potato
39757 příspěvků moje polička 20. června 2018 08:00

Jiná Realita Ani šaty mne neodpuzují. Ano, jsou dospělé, chceš-li usedlé. Patrně úměrně situaci.

Offline Zu
2752 příspěvků moje polička 20. června 2018 08:18

Jiná Realita Já včera viděla na Instagramu fotky a těšila se, že si tu dneska přečtu chválu  Mě se na telefonu zdály ty šaty zmačkané, v pase, kde je ta aplikace, ale když jsem potom prohlídla fotky zblízka, tak se mi líbí. 

Offline Malvin
1643 příspěvků moje polička 20. června 2018 09:01

Mně se šaty a hlavně klobouk Meghan moc líbí. Taky se mi líbí šaty od Eugenie. Kloubouk tedy už ne.  

Offline barbucha blogger
35293 příspěvků moje polička 20. června 2018 09:03

Jiná Realita 

Ten klobouk je dobrej - pořád mě překvapuje, co si ještě "modistky" dokážou vymyslet.

Ale z těch šatů taky nejsem vodvázaná. Nemám ráda ty cípy obecně... a punčochy k tenkejm bílejm šatům, z těch mi naskakujou pupínky. Tolik tedy můj osobní problém  

Jinak si myslím, že by se MM měla držet co nejjednodušších, střízlivejch outfitů bez všelijakejch serepetiček - něco jako měla na svým prvním oficiálním angažmá s královnou. Ale chápu, že s tchánovou otevřenou prkenicí to holt občas svádí...

Ovšem divím se, že Britové celkem trpně snášejí její výběr značek. Minule Oscar de la Renta, teď zas Givenchy... Každou jinou by roznesli na kopytech, že nenosí anglický návrháře. 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 20. června 2018 09:10

mně přijde, že ve srovnání s tím, co nosila předtím, jsou ty šaty opravdu usedlé. nudné. divné, nehodí se k punčochám. ani ten pásek se mi na nich nelíbí. a klobouk je nádherný, ale představuju si k němu úplně jiné šaty.

není to pekelné, rozhodně ne. ale nezajímavé a bez šmrncu. 

nolita jednoduché a chic bylo to, co nosila před svatbou. tohle mi přijde, jakože "zkatkovatěla". hodně se mi líbil ten model, co měla s královnou, i když byl asi až moc mimo protokol, to nevím. ale před svatbou nosila věci, které protokol splňovaly a pořád byly skvělé. teď zatím až na ten model u královny ne peklo, ale nic moc. z mého pohledu.

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 20. června 2018 09:28

Jiná Realita neberu ti to, ale mne to tak rozhodne neprijde... 

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 20. června 2018 09:29

barbucha tchanova otevrena prkenice? Fakt je to nutne? 

Offline barbucha blogger
35293 příspěvků moje polička 20. června 2018 09:34

nolita 

Já nevím jestli je to nutný, ale je to tak - Charles platí repre výdaje svým snachám obecně... a pokud se před dosud běžnou občankou otevřou takový možnosti, je jasný, že dotyčná - než si zvykne - neví, kam dřív skočit 

Offline Tulipe
2474 příspěvků moje polička 20. června 2018 09:48

Kosilove saty Meghan mi prijdou usedle, chic bych zrovna tenhle model nenazvala. Ale diky stihle postave ji to docela slusi. Vic se mi libi styl satu, ktere mela na te akci, kde byla jen s kralovnou.

Na druhou stranu, asi lepsi se drzet mirne zpatky, nez vyrazit jako... Monika Babišová na návstěvě rehabilitační kliniky (charita Agrofertu).

Offline Potrefenáhusa
38383 příspěvků moje polička 20. června 2018 09:50

barbucha hele, já teda o tom, jak se tyhle lidi oblíkaj, nic nevím, ale ste si jistý, že se oblíkaj sami?

Mně to přijde trochu směšný, jak se tady řeší, co je podle protokolu a co ne, jakou značku si vybrala nebo nevybrala - protože mě přijde, že nemaj moc šanci vylézt ven v něčem, co by bylo takový fópa

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 20. června 2018 09:56

barbucha a to ze “nevi, kam driv skocit” se konkretne projevuje jak? 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 20. června 2018 09:56

Potrefenáhusa vždyť polovina královských členů všech dynastií chodí oděna jak strašidlo :) nevím, jestli mají tak příšerné stylisty, nebo je to samodomostyl, ale málokterý královský příslušník, tedy zejména ženského pohlaví, chodí oblečený "královsky". 

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 20. června 2018 09:56

Tulipe nad timhle jsem se taky zdesila, kdyz jsem ji prolejzala IG, vypada to jak lacinej hadr. Moc se mi ale naopak libily saty jeji dcery na maturitnim plese.

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 20. června 2018 09:56

barbucha přece nejde vůbec o tom, kdo jí (jim) to platí, nějak to mají zavedené a jedou podle toho... zda je to fakt nutné, mířilo na ty tvé komentáře... chápu, že megan se ti nelíbí, nebo ji nemusíš, nemusíš její rodinu, ale ty komenty jsou takové white trash / pavlač no ... vždycky si říkám, proč to někdo, jako např. ty dělá...

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 20. června 2018 09:58

Babisova ma strasnou slehu, au

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 20. června 2018 10:04

Jiná Realita uznávám, že některým to sluší víc, některým míň, někomu vždycky, někomu, jak kdy... OK. ale fakt nevím, co si představit pod tím být oblečen "královsky"... 

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 20. června 2018 10:05

a ta babišová  se nepovedlo no...