brrr
tak to je top, pátek, no...
VIP zjevy
Mutziputzi fakt se ti libi jak je vykostena nahore? Me to prijde uplne nepohodlny na pohled haha
Právě teď u Šípa Berenika Kohoutová.. to je něco otřesného. Vyjadřování a chování pětiletého fracka. Neskutečná blbka! ![]()
don carlos šlechta
je fakt mimo tento svět.
Jiná Realita Karla je skvělá, taky doufám, že se Taťána nenechá zahanbit![]()

![]()
jinx šiš já se lekla
tadyto focení obličejů zblízka s přesvědčením jaká je to nádhera mě nepřestane udivovat..
dzizisketa No ja vidím tu istú osobu len s hrubší obočím a lepším líčením.
Inac ja Andreu nemusím, je nezaujímavá (to sú väčšinou všetky missky) ale na selfie v aute nevidím nič divné.
paktofonika Taky nevidim 10 rozdílů, leda 9 let odstupu. Na druhou stranu si nemyslím, že zrovna Verešová je nezajímavá, naopak si nepamatuju žádnou jinou miss kromě ní pořádně, to selfie je ale fakt na leknutí.
Oči, nos a hlavně ten horní ret! Dále pak líčka a nepohyblivé čelo.
Mutziputzi 19. Jinak to obočí se mi nelíbí všeobecně, děsně nepřirozený. A to má ještě lepší verzi.
stes To letí co?
no jo no, já se cejtim na 30 furt))
Mutziputzi to je jen dobře ![]()
Mutziputzi Fakt 19,ani mi neprišlo že si sa sekla. A na to že je tam 19 rokov rozdiel tak super!
dzizisketa No nevidím tam žiaden zásah.
paktofonika Taky nevidim nic invazivního![]()
Ani přišitý uši?
barbucha ani ty
Podle mě si ty plachťáky přišít nechala. A upravit (původně kachní, nyní poněkud elegantnější) nos.
barbucha Mně taky odstávaly uši v mládí poněkud víc, nejčko je to dobrý...teď už jenom čekam až mi vyrostou![]()
Hele podle mě nemá nic, možná nějaký výplně a botox, jako každá druhá, ale rozhodně to neni jiná osoba jako podle některého popisu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.