barbucha ja uz jsem jakz takz pochopila, ze se da uzivit (nebo mozna spise dalo se uzivit) na youtube, ale tahle slecna ma na youtube (pokud to spravne hledam) par videi pred nekolika lety, takze se zivi fakt tim blogem a instagramem???
VIP zjevy
barbucha Náhodou není marná, dokonce jsem ji slyšela naživo mluvit a působí příjemně. Ale líbila se mi víc v černých vlasech.

Luna jo to je tahleta, co se přifaří na kteroukoli ‘akci’ a fotí se tam v extravagantních šatech tak dlouho, že už ji každej považuje taky za ‘hvězdu’ ..takhle se to dělá
Ty tmavý vlasy o hodně lepší, to rozhodně, ale musela by je nosit rozpuštěný přes ten prázdnej unylej výraz ![]()
Naživo ji neznám, to má někde svůj pořad?
barbucha Porad nema, nahodou jsem ji na jedne akci videla. Ale jako ja ji nejak nesleduju, myslim, ze nase blogova scena ma proste daleko vyzivnejsi "pripady"![]()
Myslíš Kačenku s Řepkou? Na ty nikdo nemá. Ale já vlastně jiný ani neznám, fakt jsem myslela že je to jen soukromej koníček jako milý deníčku... a kdo by čet cizí deníky?
Ona ta Ina je od nas z HK (ted uz asi ne) a vzdycky mi prisla naprosto desiva, hlavne tim svym usmevem. Ze ma ale ted z vlasu slamu, to jsem nevedela, to ji dela jeste desivejsi :D
barbucha já tadyten fenomén taky nechápu, ale to je proto zřejmě, že jsme starý![]()
Určitě, to mě napadlo jako první ![]()
barbucha viktorka_od splavu Já jsem taky stará, ale přijde mi nepochopitelný něco co mě takhle easy a komfortně živí spíš nedělat...jako bylo v Účastnících zájezdu - Když si můžu vybrat mezi vstáváním v půl šestý a sebeúctou, radši se vyspim.![]()
Mutziputzi mně přijde nepochopitelný ne to, že to dělá, ale jak to dělá, jako jakým mechanismem se ty prachy na insta vydělávaj? Jako followeři, reklamy apod.? Ale jako kdo jí sleduje, to dělaj všichni ze srandy, ne?
se přifaří na kteroukoli ‘akci’ a fotí se tam v extravagantních šatech tak dlouho, že už ji každej považuje taky za ‘hvězdu’
![]()
Když si můžu vybrat mezi vstáváním v půl šestý a sebeúctou, radši se vyspim.
no právě. vstávání nesnáším, ale sebe si vážím víc.
Potrefenáhusa tovíš, ti to někdo poradí a pudeš do toho taky!![]()
Tak jasně že na kosti lámající otrocký dřině za pár šupů nevidim nic následováníhodnýho. Preferovat easy job za víc peněz je vcelku rozumný. Ale jak píše Potrefenáhusa , je divný, že ty plky někdo nejen bere vážně, ale i platí ![]()
no právě. vstávání nesnáším, ale sebe si vážím víc.
A tak já myslim, že se slečna nijak extra neponižuje, určitě míň než kdyby jezdila za 20 na šestou do Kolbenky![]()
Mutziputzi mně přijde nepochopitelný ne to, že to dělá, ale jak to dělá, jako jakým mechanismem se ty prachy na insta vydělávaj? Jako followeři, reklamy apod.? Ale jako kdo jí sleduje, to dělaj všichni ze srandy, ne?
https://ona.idnes.cz/modni-blogerka-ina-t-0qd-/spolecnost.aspx?c=A170320_131310_spolecnost_jup
Podle mě jsou horší zjevy, taková ta Třešničková třeba![]()
Potrefenáhusa Ina T je tváří Liběny Rochové, nebo alespoň byla.
Mutziputzi prostě jsem stará. mně to přijde neskonale trapný a šílená nuda, nebaví mě tohleto samožerství. unudila bych se a styděla bych se strašně. rozhodně je spousta dalších možností mezi dřinou od šesti a tímhle.
Mně se Ina T líbí. Nesleduju ji, ale povědomí mám, občas ji potkávám a naprosto chápu, že zrovna ona dělá to, co dělá a že se tím uživí. Není blbá a vypadá hodně zajímavě (i když teda pro mě jenom v tmavých vlasech).

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.