barbucha Tak přirovnávat Suits k Friends je dost mimo mísu. Přesto Meghan skutečně nebyla chudinka. Dělala reklamu i charitu. Nemusela si kupovat šaty na akce. Někde psali, že za kariéru si snad vydělala 5 milionů dolarů. Jasně nebyla megastar typu Streep, ale spíš bych to dotáhla k úrovni Sandry Oh.
VIP zjevy
Me nejak vlastne vubec ani nenapadlo, ze je Meghan cerna
barbucha Tak přirovnávat Suits k Friends je dost mimo mísu. Přesto Meghan skutečně nebyla chudinka. Dělala reklamu i charitu. Nemusela si kupovat šaty na akce. Někde psali, že za kariéru si snad vydělala 5 milionů dolarů. Jasně nebyla megastar typu Streep, ale spíš bych to dotáhla k úrovni Sandry Oh.
Ne 5 milionů dolarů, ale 5 milionů liber. Zatímco majetek Harryho byl před svatbou odhadován na 30 milionů liber.
To Kate Middleton ale na tom byla ještě o malinko lépe než Meghan, před sňatkem s Williamem byl její majetek odhadován dokonce na 7,5 milionu liber. Zatímco William je na tom prý podobně jako Harry.
barbucha No jasně, já neřikam, že bere nejvíc, jenom tě ujišťuju, že pohádka o tom jak chudé děvče k tchánově prkenici přišlo se skutečně nekoná
Ale brouku. S tak extrémně bohatou a tak extrémně vysoce postavenou rodinou nedokáže (bez jejich prkenice) držet krok nikdo, pokud nepochází z aspoň podobnýho prostředí (viz Diana) nebo nemá aspoň velmi dobře situovanou rodinu - napsala bych viz Kate, nicméně i ona dostává z tchánovy prkenice nějakou tu penny na reprezentaci. Na tom ale není nic divnýho, pokud zmíněná extrémně bohatá a VIP rodina disponuje nějakými potomky, se sponzorstvím musí počítat, pokud chce potomkům dopřát partnera... přece si nebudou pěstovat starý mládence, aby ušetřili ![]()
To mi přijde celkem pochopitelný a není to nic, co by se komukoliv mělo vyčítat.
Na druhou stranu trvám na té pohádce, je to prostě tak a nevím, proč by se mělo předstírat, že je zrovna MM na tchánově prkenici nezávislá. Ba co víc - a co mně osobně ne snad vadí, páč moje peníze to nejsou, ale nelze to nevidět - tý prkenici řádně pouští žilou. Na rozdíl od zrovna Kate, která si dává celkem pozor, aby to nepřepískla, a zaměřuje se spíš na lokální (do její éry většinou prakticky neznámý a tudíž daleko levnější) značky, jako správná hospodyňka
No nevim. Pro mě je tohle náhlý bezuzdný utrácení právě jedním ze znaků chudýho děvčete, který ke štěstí přišlo. Pokud tedy nebyla předtím známá jako módní ikona, který žádná světová značka není cizí... třeba jsem si jen nevšimla?
Ale snad by stačilo... někomu se líbí, někomu ne, toť úděl všech VIP.
No já nevím, mě princ nikdy o ruku nepožádal... ale to, co dělá Meghan nebo Kate, vypadá na pěkně tvrdou práci, já bych to tedy rozhodně nezvládla.
A ty hadry Givenchy, to je prostě přiměřený zaměstnanecký úbor, žádné rozmary Meghan.
barbucha Prosim tě, ty máš insidera v účtárně ve Windsor paláci nebo kde jsi přišla na bezuzdý utrácení? Jako fakt myslíš ty šaty? No nenech se vysmát, s 5 mega vydělanejch liber je to pro ní jako tvý řádění v COSu![]()
Mutziputzi No v tom článku, ze kterého jsem výše čerpala hodnotu majetku Meghan před její svatbou s Harrym se zároveň píše, že sňatkem s Harrym už z něj opravdu nemusí utratit ani penny, jelikož jako novopečená členka rodiny Windsorů finance na reprezentaci opravdu dostává z královskýho rozpočtu. Stejně tak to prý má i Kate s jejími 7,5 miliony liber. Ale už se v obou článcích nepsalo, o jak velkou sumu konkrétně by se u obou dam mělo jednat.
Dala bych sem odkaz, jenže mi dnes jako na potvoru odešel počítač a kopírovat to na tabletu a mobilu je příšernej vopruz.
wendulka ale tady nejde o to, ze by nedostavala penize z kralovskeho rozpoctu, ale o to, ze si ty znacky mohla dovolit i predtim.... takze urcite nebyla jak dite, co je poprve v cukrarne....
nolita A já to snad někde zpochybňuju, že si před tím nemohla dovolit šaty od zvučného návrháře?
wendulka řešíme kauzu Bezuzde utraceni za prachy z tchanovy prkenice aneb ktera Krbová k Givenchymu přišla![]()
wendulka vyznelo mi to tak, jestli ne, tak pardon ...
Tak já bych byla s tím výdělkem opatrnější, lakování na růžovo je PR práce
Ale tak nebo tak, i kdybys věřila tomu majetku, tak je to hodnota za celou dobu působení v branži - no a tam ten provoz taky něco stojí. To nemáš všechno nasyslený ve štrozoku, co vyděláš... zvlášť když se chceš prosadit, musíš odpovídajícím způsobem fungovat v tý společnosti. Moc ti pak nezbyde...
Ale to máš fuk. Já to jenom srovnávám, jednak s Kate... a taky tady někdo zmínil tu španělskou Letizii. To je dobrej příklad, pochází ze srovnatelnýho profesního prostředí (podle mě byla kapku známější osobnost teda, rozhodně v rámci státu), taky je rozvedená mimochodem, na podporu rodiny se rovněž nemohla moc spolíhat... a jak to nakonec dopadlo. Odjakživa chodí většinou v hadrech ze Zary, velmi nízkýho rozpočtu... a vypadá snad hůř? Podle mě právě naopak.
Já tě ale nechci přesvědčovat, ani se hádat, jen jsem chtěla s dovolením vysvětlit svůj pohled ![]()
(co se řádění v COS týče, tak zrovna dneska jsem dalším čtyřem tetinám musela dát název a adresu obchodu, cítím se tedy jak hotovej influencer kříženej s módní ikonou, a když si to tak vezmeš, tak za pár korun!
)
barbucha hele přiznejme si, že kdyby se Meghan vohákla vod hlavy k patě u Markse & Spencera, budeš to ty kdo první bude špačkovat jak rozvedená černá seriálová herečka leze dělnýmu lidu a Alžbětě někam, ta nemá šanci vyjít u tebe s parádou![]()
Co to meleš?! Kdyby vypadala - podle mě - dobře, tak ani neceknu! Ale ňák tam prostě většinou vidim ty zgruntu vyhozený prachy zatim. Někdy teda! Dyk jak jsem psala, na tý akci s Alžbětou to bylo v cajku, a to ani nevim co to bylo za hadry a kolik stály!
No já si to najdu ![]()
barbucha Kate mi jako sporiva hospodyňka nepřijde. Ma za sebou desítky vystoupení a párkrát si vzala levnější oděv, rozhodně to není pravidlo. Meghan ma za sebou asi třetí vystoupení po svatbě a už je kritizovana, ze nechodí oblečená v levných hadrech. Ja sleduji královské rodiny právě kvůli tomu, jak vypadají a jaké oblečení nosí. Takže doufám, ze Meghanini stylisti nepůjdou do obchoďáku a nebudou ji nutit nosit jedny šaty víckrát. Dostává peníze, aby dobře vypadala, tak ať tak činí.
Celá debata výše je naprosto na hlavu postavená. Givenchy není zas takovej úlet a hlavně Ascot je nejdůležitější královský dostih celé sezóny, tam prostě členové královské rodiny v Zaře nebo HMku nechodí. Tradičně mají mladé vévodkyně bílé šaty, tradičně poměrně upjaté. Na Ascot se chodí vyfiknutí, je tam jasný dress code pro každého příchozího. Na Ascot má královna vždy nový model, který ještě nevyvenčila. Takže nějaký řeči o tom jak americká chudinka rozfofrovává královský prachy jsou zcela mimo. Nehledě na to, že návrháři se dost perou o to, aby ona nebo Kate na takovou akci oblékla jejich značku.
A ještě něco. Majetek Windsorů je sice na první pohled obrovský, ale z velké části je v nemovitostech a sbírkách umění. Na provoz obého si královská rodina také musí umět vydělat (což umí). Fakt to neznamená, že Harry nosí v kešeni 30 mega a Meghan zběsile utrácí. Výdaje jsou pod poměrně přísnou kontrolou a rozpočty prochází schvalováním. O cvrkotu na Windsoru a v Buckinghamském paláci něco málo vím.
andulka01 Ty vydaje (rodiny celkove) musi byt astronomicke. Vzdycky si predstavuju, ze to musi byt podobne narocne, jako uridit rozpocet mensi obce nebo firmy. Proste kancelar plna ekonomu a ucetnich, rozpoctove vyhledy, rocni uzaverky... Proste mazec ![]()
To bych s menší obcí v Čechách fakt nesrovnávala. Roční rozpočet menší obce odpovídá možná jednomu jejich večírku bez alkoholu nebo tak něco. Musíš přitlačit ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje