Mutziputzi Nepodcenuj vidlaky, u nas v me rodne dire byl jeden, ten v modrakach snad i spal, vecne sedel na traktoru nebo prehazoval seno a pak se provalilo, ze pod zenskym pseudonymem pise lyricke basne pro Mlady svet!
To je super historka ![]()
Mutziputzi Nepodcenuj vidlaky, u nas v me rodne dire byl jeden, ten v modrakach snad i spal, vecne sedel na traktoru nebo prehazoval seno a pak se provalilo, ze pod zenskym pseudonymem pise lyricke basne pro Mlady svet!
To je super historka ![]()
Luna chudák... tak to je hodně blbý, umřít jako nepochopenej umělec a ještě pod pseudonymem... to ani jeho potomci se nemůžou vytahovat, že byl taťka slavná básnířka ![]()
Potrefenáhusa souhlas, silena nuda. Plus profily typu fashion in my soul, koho to muze bavit, jsou jich stovky a vsechny furt stejne? Ale je jeste jeden level peklicka - lajknul me zrovna dnes nejaky typek, ktery ma na profilu jen sva vlastni selfie do pul tela
maloco je tak odpudive.
cywe, to je děs. No mě dneska lajkly ‘holkybezsilikonu’ no jako bala sem se skoro kouknout, co to je ![]()
Nějakej konkrétní důvod, proč má ty nálepky? ![]()
Ounz to bych se asi taky bála... a koukla ses na holky?
Edge Já se koukla a jsem zklamaná. Je to o kosmetice bez silikonu.
![]()
Edge no, koukla..podle všeho patlaj doma kremiky (úplně přírodní a tak) a prodavaj..
Ounz vzhledem k tematu tveho uctu, nejsou to nejake, co nepecou v silikonovych formach?
ale taky bych se bala podivat...
jinx haha, to mě nenapadlo ![]()
Ounz ja se vzdycky snazim videt veci pozitivne ![]()
jinx dobrej přístup! ![]()
Luna znas miroslava ticheho? Obecni blazen, co sledoval zeny, po smrti objeveny svycarskym galeristou a razem je z nej hvezda v urcitych kruzich :)
Mutziputzi ty nesklameš ![]()
Potrefenáhusa souhlas, silena nuda. Plus profily typu fashion in my soul, koho to muze bavit, jsou jich stovky a vsechny furt stejne? Ale je jeste jeden level peklicka - lajknul me zrovna dnes nejaky typek, ktery ma na profilu jen sva vlastni selfie do pul tela
maloco je tak odpudive.
čo teba, to ešte pochopím, ale niečo podobné lajklo aj mňa ![]()
vy se tu divíte, jak se může blogováním uživit ina t.
já mnohem víc nechápu, jak se může uživit modelingem, nebo vlastně čím se vůbec živí, toť toto pometlo.
je vychrtlá, kostnatá, ušatá, nezajímavá, ty šaty fotí asi pro vietnamce do sapy, vypadají jak z tržnice.
Jiná Realita podle te brazdy vprostred bych hlavne myslela te uz je mrtva a vykuchana![]()
Jiná Realita Mně hlavně jako první vyděsily ty křivé švy na těch...šatech??? či co to je. A to neumím šít a nerozumím tomu. Ale tohle snad šil bezrukej Franta!![]()
Jiná Realita podle te brazdy vprostred bych hlavne myslela te uz je mrtva a vykuchana
![]()
Jiná Realita na prvni poheld jsem myslela, ze je to nejak hvezdicka C tridy, ale ted me tak napada, ze je to Eliska B? Opravdu?
baltik Ano, Eliska B., hvezdicka C tridy. Prvni pohled nelhal.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.