Luna Ten lem! ![]()
VIP zjevy
Sweet Potato co lem. mohli ty šaty před focením aspoň vyžehlit a když už jsou takovéhle, tak je nemusela ukazovat zespod...no ale jsem jen amatér, neživím se ani modelingem, ani profi focením, takže tomu prostě nerozumím...
viktorka_od splavu Taky mě napadlo, že už někdo započal s pitvou. ![]()
Jiná Realita Já Elišku B. znám osobně, v době, kdy se stala miss (než tolik zhubla), byla opravdu moc krásná a zajímavá. Byla už coby dítě vysoká a štíhlá, vždycky taky moc pěkně zpívala. Teď je až moc "modelkovsky vysoustruhovaná", vysolárkovaná apod., ale ještě coby obyčejná holka byla fakt moc (přirozeně) hezká.
JanieB a to já jsem si taky říkala, když tehdy vyhrála, že vyhrála pěkná holka. tehdy. teď je to pro mě prostě pometlo. není jí ani třicet, ale už je taková jaksi mumifikovaná. bude z ní druhá, a asi ještě horší, šinkorová. bohužel.
Jiná Realita Na první pohled jsem dokonce myslela, že JE to Šinkorová.
Toto je obrázek z doby soutěže miss, tady mi přijde hodně hezká:
https://www.super.cz/574209-po-dvou-detech-se-v-miami-venuje-modelingu-a-ma-figuru-snu-belohorcova-je-na-prazdniny-v-cesku-ceka-ji-dalsi-operace.html
btw: fotím-li se tedy, dejme tomu na dovolené pro zábavu, jsem modelka? ![]()
Katie vyzerá dosť blbo.

Co to je za Katie?
najednou mám pocit, že mám strašně krásný nohy
toto jsou nohy iggy azalei/y (?)
já nechápu, že někdo takhle vyrazí normálně ven. 
Jiná Realita a přitom ta instagramová prdelka je jedna báseň...čteš mi myslenky...
Super, tak to já mám taky hezký nohy. Víc takovejch obrázků sem! Ještě bych potřebovala nějaký povislý zadky a břicha, protože se snažím a už je to trochu znát.
Ronna Katie Price
Jiná Realita A ešte to vyzerá tak ako keby mala na sebe dedov trenírky. ![]()
jejda
tak to ja mam taky hezky nohy, minimalne jako tady slecna, a neleze mi aspon z gati rit![]()
Jiná Realita podle te brazdy vprostred bych hlavne myslela te uz je mrtva a vykuchana
![]()
co říkáte na módu z varů? mě nějak nic moc neuchvátilo, proto jsem to dala sem (není to asi vidět, ale některým z nich z toho navíc kouká holý zadek). peštová je zajímavá.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.