Jiná Realita Pestova je krasna!ale se satama sem na rozpacich.:-)
VIP zjevy
Jiná Realita Peštová se mi líbila moc, i ten její outfit, ve kterém přijela.
Plodkové tu sluší, líbí se mi i Boková(holý zadek.-) a Bartošková.
nellielovett mně na šatech bartoškové vadí ty střapce nebo co to je.
Jiná Realita ty mě ruší taky, ale celkově se mi ty šaty k ní hodí a má boží vlasy.![]()
nellielovett jinak mi přijde, že geislerové šaty zabil ten pásek, issové to nějak nejde k sobě, šaty schneiderové jsou asi ty nejhorší, co zatím na podobné akci měla (takové deformující, nemastné neslané), u plodkové totéž, nijaký střih, přijde mi, že se k tomu vůbec nehodí kabelka a ten pásek je divný. takže jsem zklamaná. aspoň jedna z nich vždycky měla něco pěknýho.
Jiná Realita no ale celkově je nějak málo fotek z červenýho koberce, ne? Všehovšudy tak 15 celebrit..
Schneiderová se mi nelíbila, ostatní zmiňované i celkem ano, ale žádné wow se nekonalo.
Jiná Realita A mne sa Bartošková páči najviac.
paktofonika Mne taky. A ty jeji vlasy taky planuju casem.![]()
Luna já jdu koncem července ke kadeřnici, už jsem si uložila její fotku.
Ty dlouhý vlasy mě moc nebaví, stejně to nosím pořád stažený.
Plodková, Peštová a Bartošková se mi líbí moc! Voříškovou jsem teda nějak nepobrala, co to má vlastně na sobě. A vždycky, když vidím Švantnerovou, tak mi nejde do hlavy, jak mohla vyhrát nějakou soutěž krásy a ty její šaty teda taky nuda.
Bartošková se mi líbí, jako snad vždy, moc. jenom bych jí servala to vánošní třepení na stromeček, co má místo rukávů. Jen jednoduchá široká ramínka by byla ok.
Peštová je úžasná, líbí se mi i Plodková a Boková. Schneiderová příšerné šaty, dokonce psali, že se v nich nedalo chodit, že ji musel pomáhat partner a dělala jen maličké krůčky.
Šaty Švantnerové se mi líbí, ona ne. Geislerová taky pěkná, Voříšková měla šaty asi za 300 kč, snad ze sekáče a na nich přišité to sako. prostě divný děs.
Jiná Realita no ale celkově je nějak málo fotek z červenýho koberce, ne? Všehovšudy tak 15 celebrit..
Prý jich hodně šlo schválně zadem.
Ginevra a proč?
já podle našeho počasí bych měla tip, že měly na sobě zimní bundy, tak stejně nebylo nic k vidění ![]()
Jiná Realita asi, protože teď jsem prolezla celej ig a nikde nic.
Bartošková super, teda kromě těch "rukávů" Mě se na ní ty ulítlosti strašně líbí. Geislerová vůbec, škoda té šedé jednolitosti, vždyť je to letní festival a jí světlé barvy dost sluší. Peštová je sama o sobě krásná, ale ty šaty teda nějak nee, vadí mi mnoho horizontálních předělů a to na prsou.
No dobře, šaty ještě nejsou taková hrůza, i když poněkud pnou přes prsa a materiál působí dost lacině.
Ale nemoh by někdo slovutné šéfredaktorce prestižního módního časopisu doporučit konečně příčetnýho holiče?! ![]()
A vizážistu.

barbucha zrovna jsem ji sem chtela dat, ale link z idnes+pristup z mobilu mi to znemoznil.. jsem si rekla, no prob, tohle
sem rozhodne vlepi nekdo dalsi... ![]()
Nejaká česká Barbie, ble teda, a pry ještě bude pokračovat ve zkrášlování
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.