No ten obývák teda nic moc. A co to dali na stůl? To je šrůtka masa?
VIP zjevy
Ronna az ted jsem si prohlidla jak maji prostreno:-))) predtim jsem se nemohla soustredit na nic jinyho nez ten strasnej skleb pani domu. asi jsem v tom sama ale mne je pohled na ni uplne neprijemnej
viktorka_od splavu Nejsi v tom sama, je to fakt děs
Připadá mi, že ty celebrity s umělým obličejem jsou snad naklonované...
Nejsi, na mě působí hrozně protivně, vůbec se na ni nerada dívám.
viktorka_od splavu nejsi, taky mi je nesympatická. Postava dobrá, asi je za tím spousta dřiny, klobouk dolů, ale nemám ji ráda. Podobně to mám i s Darinou. Mimochodem zdá se mi, že zrovna tyhle dvě si začínají být v obličeji trochu podobné, zřejmě stejný plastický chirurg ![]()

nellielovett to je nanynka
vlastně ne, vidím marylin ![]()
Edge hledám nějaké fotky z KV a našla jsem článek o tom, že má Hanychová zákaz na festival.
Hm, mě se Verešová i Dara na některých fotkách v obličeji vyloženě líbí a na některých hrůza. Jenom nevím, jestli teda se mi líbí ty víc vyfotoshopovaný nebo míň, to nepoznám
Postavu bych brala kteroukoliv.
Já to říkám furt, že je to hotová Marilyn
Ale tý ty šaty aspoň seděly... co to má tenhle model za podivný pytlíky na boku? ![]()
viktorka_od splavu
Nejsi, na mě působí hrozně protivně, vůbec se na ni nerada dívám.
Myslíte Verešovou?
Jo (aspoň doufám, že jsem se nepřehlídla a viktorka_od splavu mluvila o ní).
barbucha Jestli jde o Verešovou, tak se přidávám. Také se na ni nerada dívám. Působí na mě silně nesympaticky, až protivně.
bram A mně ještě Verešová začíná splývat s Blankou Matragi - ta je samozřejmě ošklivější, ale rysy mají hodně podobné.
to vypada na solidni vymyvani mozku....
Zarinya Ten chlap je uchyl.
Zarinya No fujtajbl
Luna Sweet Potato strasny.
Nejhorsi je,ze jsou to nevratne kroky.
melounek dorazil do varů a vypadá prý nesmírně mladistvě a prostě báječně. přijde mi, že jí ty tváře vyplnili snad pingpongovými míčky
ale přijde mi, že má po dlouhé době pěkné vlasy, ne takové ty umaštěné ocásky.

Luna Sweet Potato strasny.
Nejhorsi je,ze jsou to nevratne kroky.
Když jsem četla, kolik zákroků má v plánu nechat si udělat (včetně odstranění spodních žeber) udělalo se mi až zle a napadlo mě, jak moc to vše může vadit případnému mateřství někdy v budoucnu? A navíc mi to přijde (všechno) celkem riskantní pro zdraví.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.