Jiná Realita Aj foto rodinky je.

Jiná Realita Aj foto rodinky je.

My si nad sedačku pořídili zase vymalovaný imperiální hvězdný destruktor, tak nemůžu vlastně nic říct, každý máme nějakou úchylku, no.
paktofonika Tak tohle, uznávám, je hoooodně přes
.
Tím myslím tu v posteli, rodina mi nevadí.
paktofonika Luna Tak není to jediný top bohatý pán, co má polonahý portrét své ženy v obýváku, pracovně, kanclu... V životní velikosti, někdy i větší, někdy umělecky zpracovaný až oko zapláče. Ale zase viděno úhlem profese - jsem grafik, v domě visely mé kresby. Ony jsou modelky, v domě visí jejich fotky. Takže asi cajk.
andulka01 Ja mam taky svy obrazy doma, ale radsi mam ty od kamaradu.
No grafika jsem taky delala kdysi...A ty fotky Veresove by mi tehdy rozhodne do tisku neprosly
Mne to jen prijde uchylny mit vsude ty svy "sexy pozy", byt jejich dite, nevim, co si o mame myslet.![]()
999 Rodina mi nevadí ale sama by som to tak nemala.
Zaujímalo by ma, čo na to deti. Dávna kamarátka sa za podobnú mamu hanbila kde prišla.
Luna Ha. Mě utekly ty fotky z jejich domu... no tak to je fakt nářez. Volopichovi by mohli mít půlku Národní galerie, ale všude visí vyfotošopovaná nevkusná krasavice. Jako hezká ženská to je, o tom žádná. Ale ta prezentace...
paktofonika A byla kamarádky máma modelka? Já myslím, že děti Verešové jsou od malička zvyklé, že se s fotografiemi matky někde potkávají.
999 No nebola ale argument modelka je mimo. Za prvé je Andrea béčková modelka, za druhé to neznamená že musí byť všade vylepená alebo že sa má v spoločnosti premávať v nohavičkách. Asi k tomu majú poniektoré modelky sklony ale nemyslím si že modelka = polonahá 24/7. Je to podľa mňa trápne a nevkusné.
paktofonika Já jen odpovídala na otázku, co na to děti... Jsou zvyklé.
999 To je pravda, prepáč, nechala som sa uniesť. :)
barbucha Víš, jak je těžké najít příčetného holiče? Naposledy jsem odešla s dost podobně příšernou barvou, v jejímž důsledku možná skončím i s podobně zběsilým účesem. Ale BN to tak má asi cíleně.
paktofonika Možná je V. béčková modelka, nicméně velice povedená
. To, že má "manža" :-D její fotku v kanclu a ona se "vystavuje" i doma, se někomu může zdát divné, až ujeté, nicméně, jejich věc, ne? Taky mi to přijde zvláštní, ale neuráží mě to.
whiskas Ich vec to je a keby si to nechali pre seba tak urobia lepšie ako sa chváliť blesku miliónovým domom a z 10 záberov domu je na šiestich obraz s polonahou Andreou. To že ma skvelú postavu nepopieram, dokonca som sa jej tu nedávno čo sa vzhľadu týka zastala.
whiskas už jsem tady z té debaty tak zblbá, že jsem četla "víš jak je těžké najít příčetného RODIČE" ![]()
Jiná Realita
ale na tom je také kus pravdy
.
Jiná Realita No jeje :-) taky ho občas hledám :-)
paktofonika A byla kamarádky máma modelka? Já myslím, že děti Verešové jsou od malička zvyklé, že se s fotografiemi matky někde potkávají.
Myslíš, že čtou Blesk?
Jinde se nevyskytuje...
Jinak si myslím, že všude rozvěšený fotky domácí paní, pokud možno co nejméně oblečené, svědčí ani ne tak o jejím vkusu, jako spíš o poněkud sebestředném charakteru.
999 Já s tebou souhlasím, taky mě Volopichovi jako pár nijak nepobuřují. Mám podobný pár za sousedy. Extrémně hezkou a udržovanou holku, takový typ "modelína" a chlapa (stejně starého), kterému to dělá dobře. Jsou normální, fajn, jen prostě víc zaměření na vzhled, oba. Fotky po domě teda nemají, ale asi jen proto, že je to zatím nenapadlo
. Ta fotka v kanceláři je ale teda hodně přes čáru.
jak se tato krasava mohla stát miss, zůstane navždy velkou záhadou vesmíru...

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.