VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Dadoo
11692 příspěvků moje polička 27. března 2017 17:11

A co ona vlastně ta Marešová dělá?, Já zaregistrovala párkrát nějaký marný pokus stát se známou, ale asi jí nikdy nic nevyšlo. Dělá něco?

Offline Dadoo
11692 příspěvků moje polička 27. března 2017 17:16
Reakce na Mutziputzi:

Jooooo! Už jsem si vzpomněla, že jsem to někde četla. Radí jiným, jak si udržet manžela! 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 27. března 2017 17:18
Reakce na Dadoo:

Tak ona si ho na to že se z ní stala šílená Marfuša a kolem muže se rojily topmodelky paradoxně skutečně udržela velice dlouho

Offline Dadoo
11692 příspěvků moje polička 27. března 2017 17:46
Reakce na Mutziputzi:

No.. udržela.. Ani bych to tak nenazývala. Mareš se prostě nepotřeboval rozvádět, jeho to nijak neomezovalo, spíš naopak. Trochu bych si tipla, jestli to jeho "ženatý" nebyl krycí manévr proti vdavekchtivým slečnám. To, že se rozvádí právě ted.. aby tu náhodou nebyla zanedlouho další paní Monika Marešová.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 27. března 2017 20:01
Reakce na Dadoo:

taky mi přijde, že to by mohl bý ten důvod. ale koblížková se mi k němu hodí nějak mnohem víc.

současná paní marešová je (fakt se omlouvám, ale nemůžu si pomoct) takový ten pradlenovitý typ. celá mohutná, nevkusná, diblíkovitá....já vůbec nechápu, jak se mohla dát dohromady se šprtem, který nosí kožich 

20970 příspěvků moje polička 28. března 2017 11:47

„Těchto pár řádků se mi nepíše lehce. Není ale dne, kdy bych nebyla bombardována dotazy na dění v naší rodině. Abych předešla možným spekulacím, rozhodla jsem se vyjádřit. Je mi to líto, ale krize v našem manželství s Václavem netrvá jen několik posledních dnů nebo týdnů, ale táhne se už dlouhé měsíce. Protože zdravý vývoj mé dcery je pro mne jako matku jednoznačně prvořadý, další eskalaci této krize jsem se po dlouhé a zralé úvaze rozhodla definitivně vyřešit. Ráda bych věřila, že si Václav z našeho rozvodu dokáže vzít ponaučení a jednou pro vždy se zbaví všeho zlého, co dlouhodobě a hluboce narušovalo náš vztah,“ uvedla Gábina a z jejích slov je evidentní, že o situaci mezi ní a Noidem dlouho přemýšlela. „Touto cestou bych chtěla poděkovat všem novinářům a médiím, kteří chápou, nebo minimálně tuší, důvody našeho rozchodu s Václavem, ale s ohledem na naši dcerku o nich taktně mlčí. Závěrem bych ráda požádala jak novinářskou, tak i další veřejnost a známé, aby respektovali mé rozhodnutí tuto věc dále nijak nekomentovat…,“ dodala.

Zdroj: http://www.extra.cz/delal-neco-zleho-at-se-toho-zbavi-noidova-gabina-vytahla-sokujici-obvineni-kolem-rozvodu-o-co-jde

To bude něco zásadního a velkýho, snad dostanou v bulváru dost prostoru, ať tím můžeme žít! 

Offline Sweet Potato
40482 příspěvků moje polička 28. března 2017 12:01
Reakce na Mutziputzi:

Už je to tady, boj o rozchod roku je v 2.kole, aneb Gábina vrací úder.

20970 příspěvků moje polička 28. března 2017 12:39
Reakce na Sweet Potato:

Já fakt můžu říct, že přečtu lecjakou p**ovinu na internetu, ale Bártojc mi nepřijdou zajímaví ani do čekárny na zpožděnej vlak a helemeseeee, ono se vydává prohlášení pro tisk!!

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 28. března 2017 12:42
Reakce na Mutziputzi:

Prohlášení pro tisk se vydává s ohledem na soukromí rodiny a nezletilých děcek - aby se o rozchodu taktně mlčelo přece!

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 28. března 2017 12:53
Reakce na barbucha:

Proč mám pocit, že to poslední, o co jde, je taktní mlčení?

Offline Sweet Potato
40482 příspěvků moje polička 28. března 2017 12:59
Reakce na barbucha:

Protože doteď se mlčelo zcela netaktně.

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 28. března 2017 13:11
Reakce na Sweet Potato:

Protože se dosud mlčelo.

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 28. března 2017 13:16

Gabina už vypadá jako parodie sebe sama. Noid je podlě mě slávychtivá vlezdoprdelka, takže tipuju, že se nalepil na někoho, kdo je momentálně víc v kurzu a že se to brzo s patřičným poprířáním dozvíme. 

Offline Garfie
28584 příspěvků moje polička 28. března 2017 13:17
Reakce na Jiná Realita:

Tak ona taková nebývala (Marešová). Byla to taková milá nenápadná holka z propagace :-) Její příjmení za svobodna ji totálně vystihovalo "poslušná". Leoš takový trdlo, neřízená střela. Vlastně když se dali dohromady, moc se mi k sobě hodili. To až čas je nějak posunul každého jinam, zdá se mi. (znám je oba)

20970 příspěvků moje polička 28. března 2017 13:30

Tak na odlehčenou v tý tragédii, já myslím, že se rozpadl pár s nejvyššími čely podle mě na světě 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 28. března 2017 13:33
Reakce na Mutziputzi:

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 28. března 2017 13:34
Reakce na Garfie:

z leoše je snaživý workoholik, z moniky šílená máňa  

20970 příspěvků moje polička 28. března 2017 13:43
Reakce na Jiná Realita:

Vy se smějete, ale ten genetický mix, viděl někdo.....ne vlastně děti neřešíme!!

Offline Garfie
28584 příspěvků moje polička 28. března 2017 13:49
Reakce na Jiná Realita:

Jo, to je bohužel výstižné