nikdy bych nevěřila že to řeknu, ale miluju britney spears! ![]()
VIP zjevy
Zázračné omládnutí křepkého staříka aneb upgrade ksichtu. Měli by k tomu dělat i plastiku rukou ![]()

Policejní foto ze šťáry v bordelu? ![]()

Jo Aguš, je poslední dobou hodně vyžilá. Ale ne z těhotenství a unavy, ale fakt už vyžilost. Jojo, taky si mě stáří jednou najde!
No jo, ale agatu si stari naslo v 31 letech ![]()
Je to sice taková wannabe VIP, ale kam už s tim! Kdo chce vidět nejafektovanější koště široko daleko vůkol nechť nahládne do Instagramu, respektive na Instastories jedné z děvčat Czechchicks pod jménem hanachick! TO! SE! NEVIDÍ!!!!
Mareš se rozvádí, nic k tomu vlastně nemám ![]()
přiznávám, že ani nevím, za koho je to ženatý? to se rozvádí s koblížkovou a kdy si ji potom vzal? nebo s marešovou? ale s tou se přece už rozvedl ![]()
nebo ne?
Strašná neznalost toto
S Marešovou, se dosud nerozvedli, ta se ale řekla bych zbláznila...
Tetovanie je divné, ale zmaľovaná je teda otrasne.
aha. já se přiznám, že mi marešová nevím proč, ale vždycky přišla jako jeho matka. byť je již sám šedivý. o jejích úletech nemluvě.
Já to napřed přečetla "cheat lasts forever"![]()
Furt lepší než já, mi se to spojilo do "chlast"
![]()
No kazdopadne je to silena vopicarna, kdyby aspon mela ty koule dat si to pekne cesky![]()
To jsem logickou úvahou vyloučila, posléze i chat. Cheat mi (jakožto nějaký šílený vzkaz Leošovi) přišlo nejpravděpodobnější.![]()
To by nebyla světová. Takhle je šance, že si ji nedopatřením vygúglí třeba i někdo za velkou louží.
To by nebyla světová. Takhle je šance, že si ji nedopatřením vygúglí třeba i někdo za velkou louží.
Jakože příprava na zástupy mezinárodních milenců?
Živě si to umím představit. Rozhovor samozřejmě probíhá v angličtině. Nový milenec si Moniku náruživě svlékne z halenky a když se chystá sundat i podprsenku, zarazí se u tetáže.
"Ty jsi vdaná?!"
"Ne, rozvedená, klidně pokračuj".
Family is a gift that lasts forever.
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí