Člověk holt dopředu neodhadne trh, matky na mateřský v obcích s dojezdem Praha 100+ jsou hrozně specifický, ty štítky by určitě frčely, segment prachovejch pytlů a papírovejch tašek už je poměrně stabilizován na prodejních cenách. Člověk se musí pořád učit!
VIP zjevy
Prachovejch pytlů... jako na uložení lujvytóna z tržnice?
Jsem z nich zmatená stejně jako z těch co na kabelku připínají chlupatou kouli, nevylučuji, že pro sociologický průzkum se jedná o identickou referenční skupinu.
Muhehe, me se po vas tak styskalo! Fakt! Bozi.
Noo bacha, není tomu dávno, co "vedle" přišla nějaká údajná zdejší kolegyně se stížností na imigrantky z MP, použila ošklivé slůvko, prý jsme to tu za*raly (fuj jdu si opláchnout ty dva prsty kterými píši!).
Jinak by mě zajímalo, co si nechala udělat Britney, protože vypadá úplně jinak!
Já Britney fandím, je to můj oblíbený Fénix.
Ohledně Míši se divím, že dítě nesedí v papírové tašce dané značky, přijde mi to dost nedodělaná koláž, nastrčit pár krabic.
Dát dítě do tašky by bylo takové vyumělkované, takhle je to naprosto přirozená momentka přece. (Smajlik doufám není potřeba.)
Nebo si k tomu dítěti mohla sednout sama a nasadit si tu papírovou tašku na hlavu.
Něco nesmyslnýho jí udělali s horním rtem nebo nosem, vůbec teda nevím proč
není to po nějakým botoxu lehkým? má to tam nějak zatuhlý. Nos mi připadá stejný vzhledem k věku.
Možná, nosoretní rýhy má asi udělaný a divně jí to deformuje ret, no nevim, snad jí to moc nestálo, protože si věru dle mého nepomohla.
Helenka taky chce vyznamenání!
... je podle ní důstojným představitelem naší země schopným dodržet svá předsevzetí
Aby to se mnou neseklo!
No britney je ukaz, mrknete na jeji instagram, jak si doma dela modni prehlidky, cha chaaa. ![]()
Myslim, ze u ni je spis problem v nedostatku ducha, kdyz to tak reknu. Jinak ale makla na sobe ohledne tela v posledni dobe fakt dost, to klobouk dolu. Na me by mohla mit vic pas, ale namakana je teda...

Jojo přehlídky, vkus jí zůstal z dob největší slávy, highschool na přelomu tisíciletí ![]()
Tak ona bohuzel vkus nemela nikdy, skoda, pac si makla, to je viet na tech nohach. I ty vlasy teda, docela des...
Já jí měla ráda tady ![]()

ou jeee, tak to jsem asi nikdy nevidela. Hmm, dneska mam rest day, ale zitra to roztocim zas, sakrys.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí