Konečně!
Nikdy by mě nenapadlo,že zrovna ty bys mi mohla něco závidět. Ode dneška miluju své pihy ![]()
VIP zjevy
Jak známo, pecunia non olet. A vše pro dítě, přece. Jsem zvědavá, jestli se ho Lucka zastane.
Já se ho zastávám, to koště měl prokouknout hned!
Nevěrnice je na suchu![]()
„Má klientka preferuje zájem dcery, a tedy, aby Vaše vztahy zůstaly korektní, přestože manželství již neplní svou funkci. A to i přesto, že jste jí od poloviny února zabránil v užívání domu v Mukařově, kde jste do té doby společně bydleli. Dovoluji si Vás upozornit, že i když má klientka byla nucena se odstěhovat i s dcerou ke svým rodičům, nezbavuje vás to vyživovací povinnosti. Příležitostné příjmy, které klientka má, rozhodně nepostačují na výživu dcery, natož na ostatní potřeby dítěte a matky. Jak jsem byl informován, dosavadní praxe byla, že má klientka disponovala penězi na Vašem společném účtu. Proto se na Vás obracím s žádostí, abyste bez odkladu na tento účet obnovil placení obvyklých částek, které by výživné dcery i mé klientky zajistily,“ stojí v dopise.
Semusím přiznat myšlence, která mi už od včerejška vrtá...jaké to asi je, chodit se svým plastickým?![]()
Ona chodí se svým plastickým chirurgem?
No, žádné tělesné tajemství mu asi není ukryto...
Semusím přiznat myšlence, která mi už od včerejška vrtá...jaké to asi je, chodit se svým plastickým?![]()
Levný?
No pokud jsem to dobře pochopila (musí to bejt pravda, když to píšou v novinách...), napřed jí dělal prsa a teď jdou spolu. Možná jsem vadná, ale nějak si neumím představit, jak jí skládá komplimenty za svoji práci.
Já si to zoperuju, já si to zaplatím? ![]()
Dobrá socka!
To se takhle odstěhuješ k rodičům a nabrnkneš si amanta... ale společnej účet s exmanželem si necháš a ještě prudíš, aby tam pravidelně přisypával ![]()
Příležitostné příjmy? Už jí někdo sdělil, že dospělej člověk by se měl uživit?
Tak třeba dotyčný trpí pygmalionským komplexem a všichni budou valit oči![]()
myslím, že se mužům líbí, mně na ní přije vždycky něco hrozně lascivního.
Kerekes jsem nedávno viděla v restauraci a pořád jsem na ní musela zírat, jak byla krásná. Na fotkách ale vypadá vždycky divně.
Dobrá socka!
To se takhle odstěhuješ k rodičům a nabrnkneš si amanta... ale společnej účet s exmanželem si necháš a ještě prudíš, aby tam pravidelně přisypával ![]()
Příležitostné příjmy? Už jí někdo sdělil, že dospělej člověk by se měl uživit?
Asi tak, hanba by mě fackovala![]()
zajímalo by mě jestli silikozy jsou na PíáRko nebo ze "společného" účtu! BTW to existuje? Spíš bude krasavice jen disponent bych tipla.
Silikozy má přece zadara!
Společnej účet taky nechápu, obecně. Aby mi někdo (byť manžel) čuměl přes rameno, kolik nejen beru, ale i utrácím? ![]()
Gábi se to jistě rentovalo, já bych s ní vymetla, i auto by nakulila
tak ale to dítě je docela malý, ne? Dvouletý max nebo už starší?
společný účet existuje.
já zas nechápu, proč bych měla tajit kolik vydělám nebo utratím, před manželem. a naopak
Představa, že bych takhle veřejně měla propírat svůj rozvod mi normálně ježí chlup. To je hrozné.
jsem si vzpomněla na jeden film s Banderasem ![]()
Od Almodóvara? ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí