Kokoska Catherinne Ty šaty jsou ale praktické, dají se vozit pohodlně v kufru ![]()
VIP zjevy
daniela nemačkavé, ale ošklivé. A proč musí mít stejný vzor šaty, povlečení a další věci, to fakt nechápu.
Kokoska Maskovací šaty pro milenku? Když se nečekaně vrátí paní choť, bokovka splyne s kanapem.
Sweet Potato Ale musí mít na sobě ty šaty ![]()
Jsem koukla na Matragi a narazila jsem na tohle...
andulka01 Takova obet to zas neni. Ovsem musela by mit ty vlasy vlastni, zejo...
Solathis Já to viděla radši bez zvuku... :-) Je jí 18 a už jí nefunguje mimika? A ty vlasy jsou teda pěkně hnusný.
andulka01 To skoro všechny naplétané... Já si teď musím zakrátit konečky a pak to bude dobré. (Mám vlasy svoje a delší než ona)
Z té by byly tak čtyři Barbie, ale přesně jedna Štiková. ![]()
Stará Stanová Kůže Taky myslim, ze si ten jeji designer mohl najit lepsi matrial, tohle je manda
Solathis Tak nad tvými vlasy já pukám závistí pravidelně ![]()
Mutziputzi To je asi věc osobního vkusu. Pan majitel vypadá jako kříženec Escobara a Pomejeho, takže asi cajk.
andulka01 Ja na nich nemam zasluhy. Jestli je na nich neco zavisti hodnyho, tak hlavne to, ze jsou bezudrzbovy, meju max. 2x tydne brezovym samponem od Alpy, jednou za ctrnact dni pridam trochu kondicioneru a tim to v podstate konci... U kadernika jsem nebyla uz osm let.
Ty jo, hejty na tanga! Neprobehlo to uz nekde? Ja nosim, prijde mi to v pohode, musi to byt dobrej strih, jinak to udela presne to co Belle (ten jeji zadek tady teda nic moc, ale muze to bejt fotkou?)
Jeste nosim moc rada ten brazilskej strih, co je mezi klasickejma bikinama a tangama, to je nej a dela to hezkej zadek.
Tanga, jo? ![]()
Jakási Demi Rose
Prý sklidila ohlasy na dokonalou figuru
.
whiskas - když odhlédnu od jiného - vždyť je má zařízlé jak Grand Kaňon. To musí být nepřekonatelný uživatelský komfort.
whiskas Vždycky když vidím podobné pozadí, vzpomenu si na tu paní z Černého obelisku a tahání hřebíku.
whiskas jauvajs, to vypada jak vobyc pradlo jen zarizly, ani ne jak tanga, trapas.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.