Fotek i videí z této události jsou plné internety. a považ, vykouklo i to, co vykouknout nemělo!
VIP zjevy
To si jako ve finále i rozepla kalhoty?! ![]()
No nic, já to snad radši ani nechci vědět/vidět.
Kdo to je? Vzdalene pripomina veresovou, je to ona?
Jo, je, a mutuje do kočičí ženy. V pětatřiceti, boha jeho! ![]()
:-D, svůdná paní Verešová takto přebírala nějaké sponzorské dary (tedy snad se zapnutým sakem)
.
Bingo, je to ona. Také jsem ji nejdříve skoro nepoznala. Třeba je to jen blbým úhlem focení? ![]()
Bych spis rekla, ze si nechala napichnout nejakou vetsi davku.
Ja som doteraz žila v tom, že je Kylie aspoň 30+ ale 19...fakt? By ma zaujímalo ako bude vyzerať tak za 20 rokov

probůh, začíná vypadat jak ten místní propíraný jakože ken s umělými břišáky, vidím podobu ![]()
![]()
Přesně tak, kočičí žena, ale já sem teda nemohla odtrhnout zrak od těch koz, ty sou úplně magický
nedovedu si představit, co by se mi muselo stát s hlavou, abych se někde takhle rozepínala.
ty jo, já si nejdřív myslela, že je to Beckhamová, ale zase se mi zdálo divný, že by měla tak dlouhý vlasy
No, já si teď prohlížela někde na Blesku nebo kde fotky z té akce, možná to byla zoufalá snaha, jak odpoutat pozornost od obličeje. ten totiž vypadá fakt hodně divně.
Beckhamová myslím aktuálně "nemá prsa"
.
Asi. Tohle se fakt nepovedlo, mně se teda nelíbila nikdy, není 'můj typ', ale tohle je fakt weird..
A mně se na té první fotce Andrea docela líbí, výstřih má velikostí srovnatelný se Sharon. Ty opičky kolem toho předvádět nemusela, ale zas taková katastrofa se mi ten celkový vzhled nezdá být. Ve videu sako drželo, jak mělo, ale zdálo se mi, že má A. trochu ztuhlé rysy, možná to byl následek nějaké "úpravy" obličeje?
no právě o ty ztuhlé rysy jde. vypadá, jak kdyby byla nabotoxovaná a ještě vyplněná![]()
omg "krasny pocit na srdicku". Ja si nemuzu pomoct, kdyz ji posloucham, tak je mi trapne (te reklama na vlastni znacku v rozhovoru o charite) a kdyz ji vidim, tak vidim (ruskou) stetku, dost luxusni, jiste, ale porad proste...
jinak to sako je samo o sobe super, zbytek stylingu des.
Ono tedy dost záleží na jakou příležitost se podobný výsřih oblékne, ale tedy hlavně způsob, jak se prezentuje. Na první fotce (pod článkem), kde má AV sako zapnuté, mi nic tak strašlivého nepřijde, ale následné fotky už poněkud nechápu. Mě ale spíše zaskočil její obličej.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí