paktofonika Tak ne vše vyřeší prachy, základ moc nezměníš
. Moc jí nesleduju, ale to co vidím dnes, hlavně tedy nohy a vlasy, je naprosto v pohodě (nohy tedy super).
VIP zjevy
whiskas No vlasy a nohy v pohode, ako aj zvyšok postavy nieje katastrofa len píšem že ak by zamakala ale to sa netýka len jej ale aj mňa :D Ako mať jej možnosti, no nepotrebovala by som ani drahé oblečenie ale proste už si môžeš vyberať čo si oblečieš keď nemusíš pozerať na cenu.
Jak to tady poslední dobou čtu, tak jsem normálně unavená z toho, jak bych furt měla na všem makat
A to to jen čtu!
https://revue.idnes.cz/karolina-pliskova-michal-hrdlicka-svatba-monako-ft4-/lidicky.aspx?c=A180719_170742_lidicky_sub
Tak ulisny Holoubek to dotahl do finise
Jak to tady poslední dobou čtu, tak jsem normálně unavená z toho, jak bych furt měla na všem makat
A to to jen čtu!
![]()
razorblade No jela bych k móři radši s Andrejem než s Móňou hele
tak tady s tebou výjimečně souhlasím. kdybych si už musela vybrat, tak rači jeho:-P
Tak to ja vetsinou ctu, ze zamakaj jini, a nic to se mnou nedela...![]()
Tak to ja vetsinou ctu, ze zamakaj jini, a nic to se mnou nedela...![]()
MiaW91 tak to jsem ráda, že to byla jenom kachna
Potupne sa priznavam, ze ked nieka vyrazime s kamaratkami, tak sa bavime aj hlucnejsie. Nepistime, nepiskame a v podstate by sme asi na spolocnej fotke posobili rovnako. Nie tak pekne, ale podobne. Vy sa bavite vzdy decentne?
nolita A stejne to "zamakani" skoro na nikom nejde poznat!![]()
Janulik03 ja myslim, ze to je uplne v pohode. Ja som si pod tym pistanim, ktore spominala @razorblade predstavila acenu z priatelov, kedy za rachel prisli jej niekdajsie kamaratky a vsetky zacali pistat a divno mavat rukami
neviem tu scenu teraz nikde najst
whiskas nie, nie je a úprimne, ak sa tu s tým neskončí, budem musieť ja začať...zasahovať.
To sa týka aj stes Jiná Realita a jinx
Janulik03 Jéčivky

paktofonika ehmmm
neviem, mozno....,ehmmm![]()
whiskas nie, nie je a úprimne, ak sa tu s tým neskončí, budem musieť ja začať...zasahovať.
cože?
přiznávám, že netuším, co se mě týká?
me se to tyka jak? Vubec nevim, o cem je rec
Jestli jde o ten vtip ns tu zalaskovanou instagramovou hvezdu, tak mi ta korektnost přijde usmevna. Kazde ditko ma nejaky ten vzor, ne?
paktofonika na tu scénu jsem si taky vzpomněla
a pak ještě na Sex ve městě (film) jak Samantha přijela do NY na nějakou aukci či co
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.