brrr no jako maskot by tam být mohla![]()
VIP zjevy
Jiná Realita tomu vůbec nerozumím... asi nejsem cílovka. což mě nemrzí.![]()
viktorka_od splavu A ven!!! ![]()
![]()
Jiná Realita To teda Deti stracenej generacie jsou absolutne top!! Ego mi neva, ale tohle je vodrhovačka
Stará Stanová Kůže no chce to znát ty klipy (rytmus prostě investoval děsné prachy na málem filmový klip, zatímco ego ten druhý natočil někde na koupáku v podstatě asi "zadarmo", a stejně je z toho hit jak kráva, teď to má myslím přes 64 milionů shlédnutí a žádná letní vesnická dupárna se bez toho neobejde).
Mutziputzi to vůbec nepoporírám, odrhovačka je to nepochybně
Jiná Realita aha, no bezva, tak si to pustím, abych věděla.
Jiná Realita Ego a Rytmus = Kontrafakt..plus teda zrovna v tom klipu je i Ego...pro znalce to prostě vtipný nejni no![]()
Prosimvás, my tu Karlu zpátky nechceme! ![]()
To aby tam radši seděl Rambohafík, fakt.
nolita já na to přímo čumím, to se nedá jinak říct.
reakce jak na nějaké malé spratky, tady, na fóru známém výjimečnou a jinde neviděnou autocenzurou, autokorekturou a výjimečným souzněním duší ![]()
jak to tak už bývá, tak mě to tu inspirovalo k prohlížení vtipů o rytmusovi
a tohle je pobavilo (já teda tu písničku od ega miluju a přiznávám se k tomu, nesuďte mě moc přísně... - nutno znát ty klipy) omlouvám se všem fandů toho prvního klipu :)
Tento je ok.
A kľudne pridám:

To, o čo mne ide, je poukazovanie na pôvod, eh, pardon, poukazovanie na umeleckú tvorbu a vtipy na tému o tempora o mores, ktoré som samozrejme pochopila zle.
slniecko On se ke svýmu původu řekla bych hrdě hlásí, čemu ty pomůžeš tim, že tady budeš cikáně lakovat na bílo protože si myslíš, že by to moho ostatní romy urazit, tohle je hrozně povýšenecký, tebe to nemá co pohoršovat, nech to případně na nich, jsou svéprávný, představ si.
Mutziputzi no vzdyt, viz cigansky kokot ti dam do huby (z alba bengoro) a taky kuruje velke, male, bile aj romale
ajaj, tady si nekdo naslapl ![]()
slniecko potvrzeno, tys fakt žila až do včerejška totálně mimo realitu...
jinx No presne, zrejme ma nekdo dojem, ze jsou vsichni cikani en bloc dementni a je potreba je takhle blbe branit, me by to desne urazilo bejt romale![]()
Mutziputzi ja nikoho nelakujem na bielo, ja rešpektujem, čím je ale netolerujem, aby sa v prípadoch ako je tento spájalo to, čo spraví s národnosťou.
já mám pocit, že slniecko někdo vyměnil, nebo spím, nebo co se tu sakra děje
heh, to som naposledy počula od spolužiaka, keď ma počul telefonovať s kuriérom.
Ja som ok, kým sa nenaseriem. A úprimne, máločo ma vie nasrať viac, ako tento latentný rasizmus inak rozumných ľudí, ktorý považujú za úplne normálny a korektný.
slniecko pripominam se se svym zdvorilym dotazem s zadosti o konkretni odpoved, takto citaci meho inkriminovaneho prispevku
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.