VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Online slniecko admin
19569 příspěvků moje polička 20. července 2018 07:52

stes veľmi správne

Jiná Realita jinx heslo: Rytmus

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 20. července 2018 08:13

slniecko ja se neptala na nejake heslo, to je jak ve skolce. Muzes mi proto zcela konkretne napsat, o ktery muj prispevek jde? Tak jak ja se konkretne ptala. Pokud jde o Rytmace (coz podle hesla uz vime a pro ktereho mam z jistych duvodu trochu slabost), k tomu jsem napsala jedine slovo “bengoro”, modri vedi (navic vyznam nema nijak hanhlivy) . K jeho vztahu ani k obrazku maleho romskeho chlapce jsem se nevyjadrovala. Kdyz uz me napominas, nejake heslo je fakt malo. Dekuji predem za konkretni odpoved

Offline Samantha
3293 příspěvků moje polička 20. července 2018 08:56
Reakce na Mutziputzi:

viktorka_od splavu Tak češky maj většinou panděro k těm ženskejm tvarům, některý už ve dvaceti.

(nejen češky...)

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 20. července 2018 08:56

slniecko To upozornění se týká mé poznámky, respektive reakce na konkrétní fotku, na které si chlapci volí budoucí povolání, na což jsem reagovala dotazem je-li to korektní? Netušila jsem, že to může být závadné. Jinak Rytmuse nijak zvlášť neřeším, neb ho zas tolik nesleduji. 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 20. července 2018 08:59

slniecko Tahle xenofobie na druhou je horsi nez ta na prvni, tahle na*ere vsechny, myslim opravnene, prilis te nechapu.

Offline stes
9257 příspěvků moje polička 20. července 2018 09:06

Slniecko - Tak nazývejme věci pravými jmény...je tu podezření na rasově motivovaný vtip, že? To se mi fakt zdá jako blbost. Někdy se za tím opravdu hledá víc než tam je. A že x malým klukům (i větším) imponuje, je pravda. Jako dřív Gagarin. Tak se z toho udělat vtip. Nebuďme papežtější než papež. 

Mutzi to napsala výstižně. 

Online slniecko admin
19569 příspěvků moje polička 20. července 2018 09:16
Reakce na Mutziputzi:

slniecko Tahle xenofobie na druhou je horsi nez ta na prvni, tahle na*ere vsechny, myslim opravnene, prilis te nechapu.

​preto som to v prvom kole nechala tak. Ako sa to začalo oživovať, rozhodla som sa to tipnúť.

Ostatným - nebudem to už ďalej rozvádzať, proste s tým skončite.

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 20. července 2018 09:22

slniecko jak skoncete? Ty me napominas za neco, ceho jsem se vubec neucastnila a skoncete?  

20970 příspěvků moje polička 20. července 2018 09:22

slniecko Sorry, ale hloupý mi přijde až tvůj "vklad" k tématu, skoro až žasnu a doufám, že důvodem je PMS nebo něco jinýho do čeho nám nic není.

Offline Stará Stanová Kůže
1333 příspěvků moje polička 20. července 2018 09:27

Ten vtip jsem tedy chápala spíš jako narážku na Rytmusovo umění, ale chápu správce, nějaký zapálený bojovník proti rasismu by z toho mohl udělat slušnou kauzu i mimo net, už jsem to zažila jinde....

Online slniecko admin
19569 příspěvků moje polička 20. července 2018 09:28

jinx akékoľvek arogantné poukazovanie na pôvod.

Online slniecko admin
19569 příspěvků moje polička 20. července 2018 09:30

Mutziputzi dôvodom sú skúsenosti z moderovania 4 rôznych diskusných stránok, keď sa toto nezatrhne dostatočne skoro, potom to začne prerastať cez hlavu.

20970 příspěvků moje polička 20. července 2018 09:31

slniecko pořád doufám, že to nemyslíš vážně...

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 20. července 2018 09:31

slniecko a ve kterem MEM prispevku neco takove je? To si od tebe rada poslechnu.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 20. července 2018 09:32

Sakra mne asi chýbajú stránky a tie spomínané príspevky  pretože vôbec neviem o akej kauze je reč. Lol. 

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 20. července 2018 09:33

paktofonika to asi nam vsem. Zrovna mne psat o arogantnim poukazovani na puvod... no jako 

20970 příspěvků moje polička 20. července 2018 09:36
Reakce na slniecko:

Mutziputzi dôvodom sú skúsenosti z moderovania 4 rôznych diskusných stránok, keď sa toto nezatrhne dostatočne skoro, potom to začne prerastať cez hlavu.

​Ale tohle mi přijde urážlivější než to proti čemu tady "bojuješ", cítíš se být lepším člověkem, máš pocit, že zdejší prostředí je potřeba takhle korigovat?? Fakt jsem po ránu mírně šokována, nemoderuješ i na Novinkách a blbě ses nezalogovala?

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 20. července 2018 09:42
Reakce na slniecko:

jinx akékoľvek arogantné poukazovanie na pôvod.

jako promiň, ale toto snad fakt nemůžeš myslet vážně... pokud jsi tedy nežila posledních - nevím - 10 let mimo realitu

jinak tvá reakce "Ostatným - nebudem to už ďalej rozvádzať, proste s tým skončite" je poněkud arogantní a správce fora nedůstojná, řekla bych...

Offline stes
9257 příspěvků moje polička 20. července 2018 09:44

slniecko Tak teď nevím...je arogantní poukazování na toho rozjívenýho prcka nebo na ty spořádaný pionýry? Abych v tom měla jasno.

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 20. července 2018 09:45

nolita tak kdyz nevi kudy kam, ze ano... leda by ten muj post vycarovala