jinx tak uvidíme... já na konkrétní reakci pořád čekám a jsem celá napjatá musím říct ![]()
VIP zjevy
nolita ja taky cekam, nicmene obavam se ze marne. Ja napsala jen nazev jeho desky a prislo napomenuti ![]()
jinx tak v tom případě by byla na místě....hmmm, jak se tomu jen... no taaa... omluva! tak! ![]()
jinx no a co je s tím názvem desky? Proč je to závadné?
Stará Stanová Kůže mne se neptej, ja se dozvedela neco o urazlivych narazkach na puvod, ktere jsem nepsala. Co je zavadneho na nazvu desky (boze skutecne to pisu?), to vi nase zkusena adminka, ale nechce a nechce rict.
nolita no jasne, stacilo by rict, sorry, spletla jsem se a hotovo. Ale aby se mnou nekdo mluvil pres odkazy na hesla rytmus a pak z nej nic nevypadlo, na to nejsem zvykla. Dospela konverzace se tomu rika.
V tom případě bych se chtěla důrazně ohradit proti levé straně vtipu - jsem stejného původu jako zde zobrazováni pionýři a nikdy jsem si nepřála být kosmonautem nebo traktoristou, natož komunistou!!
...vtip, haha.... Podezřívat někoho zrovna na tomto fóru z rasismu je fakt blbost.
to jakože mě upozorňujete, že jsem rasista
lol.
osobně si myslím, že to je ukázkový příklad současné posedlosti hyrerkorektností.
já za tím vtipem nevidím rasistického vůbec nic.
mně na něm přijde vtipné, co je napsáno u těch třech kluků, a to, v jaké póze je ten "rytmus".
myslím, že kdo za tím vidí narážku na romy (nebo fakt pořád nevím, co v tom vlastně vidíte), je vlastně tak trochu sám nachytán, protože on to tam vidí (já tam pořád vidím kluka, co chce být komunista, a vtipně napolohované dítě, na které rytmus fakt sedne, nic víc - mimochodem ani netuším, jestli je rytmus rom nebo ne, já o něm nevím skoro nic).
Stará Stanová Kůže Bůhví, co to v romštině znamená, já to nevím
. Aha, tak jsem to vygůglila. Zloba. Joo, tak už to chápu. jinx to celé spustila
. Taky jsem myslela, že je to legrace a teď tu koukám...
Já když čtu, že virtuálně žiji s rasistkami![]()

Mutziputzi
nene. Chci jí zpět na MO
lysianthus Já jsem si myslela, že je to něco, co všichni kromě mě vědí, takže jsem možná za debila, ale já se nestydím zeptat... ![]()
Mutziputzi neplete se ti to s protěží? ![]()
Jiná Realita já bych řekla, že se do toho nehezky zamotala... což se asi může stát, když moderuje tolik for, ale pak by bylo na místě to přiznat a ne ty odpovědi, co přišly...
jak to tak už bývá, tak mě to tu inspirovalo k prohlížení vtipů o rytmusovi ![]()
a tohle je pobavilo (já teda tu písničku od ega miluju a přiznávám se k tomu, nesuďte mě moc přísně... - nutno znát ty klipy) omlouvám se všem fandů toho prvního klipu :)

Jiná Realita ten je dobrej:-)
lysianthus Souhlasím, Karlu zpátky na MO! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.