Ona prý už v minulosti musela odejít z MZV z podobných důvodů.
VIP zjevy
Ve zkratce - manželka naše diplomata ve Švýcarsku, která útočí a obviňuje naprosto každého a ze všeho (celý svět se proti ní spiknul). A bohužel se tak projevuje veřejně, dlouhodobě a nechutnou formou. Myslím, že jednou ze Zaorálkových vlastností je velká trpělivost, jak se ukázalo...
Díky všem. Doufám, že si nemyslí, že na "duševní poruchu" se vztahuje imunita.
mě by zajímalo, jestli je něco pravdy na tom, co se objevilo na internetech, že borůvka mladší studuje na švýcarské univerzitě za státní peníze z důvodu reprezentace. může to být pravda?
Tak děti státních zaměstnanců v cizině samozřejmě mají právo na vzdělání. I jiným expatům zaměstnavatelé často hradí školné.
já prot tomu obecně nic nemám, ale v tomto případě by mě zajímalo, jestli mu ji zamětnavatel bude hradit i dál. poté, co zaměstnanec způsobil skandál, který nepřestává rozmatlávat.
Díky všem. Doufám, že si nemyslí, že na "duševní poruchu" se vztahuje imunita.
Tak třeba to paní Borůvka požene do extrému a nakonec z toho udělá "pracovní úraz" ![]()
Vy s tou Boruvkovou nadelate... dyk je to takovej Zeman v suknich. A ten nevadi ani diplomatickymu sboru, ani vlade ani snemovne.
A na nebohou tetinu se vsichni najednou sesypou? Sexismus! ![]()
Myslíte, že český twitterový účet manželky diplomata má vliv na funkci? V Ženevě? Mně to přijde banální vůbec řešit, úzkoprsé, až bych si myslela že je Zaorálek potrefená husa.
Jsem stejnyho nazoru. Videla bych to spis na zaminku...
Že, na zdejší liberální půdě mě překvapuje ta absence nadhledu, pluralismus nám snad má vyhovovat, né? ![]()
to nevím, ale pokud má jeho žena bezpečnostní prověrku, a na twitteru zveřejňuje svoje dojmy k nějakým machinacím ohledně temelína (nejsem si teď úplně jistá, ale každopádně něčeho takového), tak je asi úplně jedno, kde je, jstli v čr, nebo ženevě, ne?
Nevím jestli má bezpečnostní prověrku, nicméně ta se na dojmy nevztahuje, nezaznamenala jsem nic bezpečnostně závadného že by ventilovala.
docela zajímavý postřeh měl někdo v refleu, kde ji fxd hájí - co by se asi stalo (abychom byli genderoví, a nemohlo se odovlávat na mstu na blondýně), kdyby třeba řekněme přítel ovčáčka urážel na twitteru zemana. odvolal by ho? neodvolal? a kdyby ho neodvolal, jak by to vypadalo? dost blbě.
já si taky nejsem zcela jistá, včera jsem četla, že ji mají oba, ale zaručit se za to nemůžu, to ty internety.
No to je teda argument, ona (dejme tomu) neatakuje nikoho z pozice manželky diplomata, ale za sebe, politicky činná byla a na MZV byla dokonce zaměstnaná, tak či tak, já skutečně nevidím v jejích postech nic tak šokantního, prostě banality, které buď přejdu, případně se zasměju nebo pokud na to mám, smetu ji v podobném gardu. Ale takovýhle štrapáce?
druhá věc je, že za tím může být něco víc, což nevíme a vědět třeba nemám, aby z toho nebyl fakt megatrapas.
já znám osobu, které to cvaklo podobně, a krom extrémních útoků veřejně a la twitter posílala každých dvacet minut soukromé maily. tak rychle, jak je dokázala psát. všem, posílala udání, očerňovala kolegy, žalovala úplně cizím lidem. prostě totální výbuch mozku. vydržela to dělat několik týdnů v kuse.
kdoví, komu píše ona ![]()
Já si myslím, že je šáhlá, mně nepíše, takže i zábavná
, maximálně si řeknu, že se jí chce, ale proč ne. Fakt mi celá kauza přijde úsměvná, jsem zvědavá na Zemana, on formálně velvyslance odvolává, pokud se nepletu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí