VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Sweet Potato
40482 příspěvků moje polička 02. dubna 2017 12:15
Reakce na whiskas:

Ona prý už v minulosti musela odejít z MZV z podobných důvodů.

Offline evik77
758 příspěvků moje polička 02. dubna 2017 12:15
Reakce na whiskas:

Ve zkratce - manželka naše diplomata ve Švýcarsku, která útočí a obviňuje naprosto každého a ze všeho (celý svět se proti ní spiknul). A bohužel se tak projevuje veřejně, dlouhodobě a nechutnou formou. Myslím, že jednou ze Zaorálkových vlastností je velká trpělivost, jak se ukázalo... 

Offline whiskas
21100 příspěvků moje polička 02. dubna 2017 12:18

Díky všem. Doufám, že si nemyslí, že na "duševní poruchu" se vztahuje imunita.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 02. dubna 2017 12:21

mě by zajímalo, jestli je něco pravdy na tom, co se objevilo na internetech, že borůvka mladší studuje na švýcarské univerzitě za státní peníze z důvodu reprezentace. může to být pravda?

Offline Sweet Potato
40482 příspěvků moje polička 02. dubna 2017 12:26
Reakce na Jiná Realita:

Tak děti státních zaměstnanců v cizině samozřejmě mají právo na vzdělání. I jiným expatům zaměstnavatelé často hradí školné.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 02. dubna 2017 12:32
Reakce na Sweet Potato:

já prot tomu obecně nic nemám, ale v tomto případě by mě zajímalo, jestli mu ji zamětnavatel bude hradit i dál. poté, co zaměstnanec způsobil skandál, který nepřestává rozmatlávat.

Offline RoSa
10191 příspěvků moje polička 02. dubna 2017 12:40
Reakce na whiskas:

Díky všem. Doufám, že si nemyslí, že na "duševní poruchu" se vztahuje imunita.

Tak třeba to paní Borůvka požene do extrému a nakonec z toho udělá "pracovní úraz"

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 02. dubna 2017 12:56

Vy s tou Boruvkovou nadelate... dyk je to takovej Zeman v suknich. A ten nevadi ani diplomatickymu sboru, ani vlade ani snemovne.

A na nebohou tetinu se vsichni najednou sesypou? Sexismus! 

Offline Sweet Potato
40482 příspěvků moje polička 02. dubna 2017 13:27
Reakce na barbucha:

Houby sexismus. Závidíme

Jiná Realita 

Za normálních okolností skončí mise, skončí výhody

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 02. dubna 2017 13:48
Reakce na whiskas:

Jiná Realita 

Nějak mi ani není líto, že nejsem na Twitteru ani na FB 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 02. dubna 2017 16:24

Myslíte, že český twitterový účet manželky diplomata má vliv na funkci? V Ženevě? Mně to přijde banální vůbec řešit, úzkoprsé, až bych si myslela že je Zaorálek potrefená husa.

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 02. dubna 2017 16:30
Reakce na Mutziputzi:

Jsem stejnyho nazoru. Videla bych to spis na zaminku...

20970 příspěvků moje polička 02. dubna 2017 16:59
Reakce na barbucha:

Že, na zdejší liberální půdě mě překvapuje ta absence nadhledu, pluralismus nám snad má vyhovovat, né? 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 02. dubna 2017 17:04
Reakce na Mutziputzi:

to nevím, ale pokud má jeho žena bezpečnostní prověrku, a na twitteru zveřejňuje svoje dojmy k nějakým machinacím ohledně temelína (nejsem si teď úplně jistá, ale každopádně něčeho takového), tak je asi úplně jedno, kde je, jstli v čr, nebo ženevě, ne?

20970 příspěvků moje polička 02. dubna 2017 17:10
Reakce na Jiná Realita:

Nevím jestli má bezpečnostní prověrku, nicméně ta se na dojmy nevztahuje, nezaznamenala jsem nic bezpečnostně závadného že by ventilovala.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 02. dubna 2017 17:10
Reakce na Mutziputzi:

docela zajímavý postřeh měl někdo v refleu, kde ji fxd hájí - co by se asi stalo (abychom byli genderoví, a nemohlo se odovlávat na mstu na blondýně), kdyby třeba řekněme přítel ovčáčka urážel na twitteru zemana. odvolal by ho? neodvolal? a kdyby ho neodvolal, jak by to vypadalo? dost blbě.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 02. dubna 2017 17:11
Reakce na Mutziputzi:

já si taky nejsem zcela jistá, včera jsem četla, že ji mají oba, ale zaručit se za to nemůžu, to ty internety.

20970 příspěvků moje polička 02. dubna 2017 17:15
Reakce na Jiná Realita:

No to je teda argument, ona (dejme tomu) neatakuje nikoho z pozice manželky diplomata, ale za sebe, politicky činná byla a na MZV byla dokonce zaměstnaná, tak či tak, já skutečně nevidím v jejích postech nic tak šokantního, prostě banality, které buď přejdu, případně se zasměju nebo pokud na to mám, smetu ji v podobném gardu. Ale takovýhle štrapáce?

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 02. dubna 2017 17:21
Reakce na Mutziputzi:

druhá věc je, že za tím může být něco víc, což nevíme a vědět třeba nemám, aby z toho nebyl fakt megatrapas.

já znám osobu, které to cvaklo podobně, a krom extrémních útoků veřejně a la twitter posílala každých dvacet minut soukromé maily. tak rychle, jak je dokázala psát. všem, posílala udání, očerňovala kolegy, žalovala úplně cizím lidem. prostě totální výbuch mozku. vydržela to dělat několik týdnů v kuse.

kdoví, komu píše ona 

20970 příspěvků moje polička 02. dubna 2017 17:28
Reakce na Jiná Realita:

Já si myslím, že je šáhlá, mně nepíše, takže i zábavná, maximálně si řeknu, že se jí chce, ale proč ne. Fakt mi celá kauza přijde úsměvná, jsem zvědavá na Zemana, on formálně velvyslance odvolává, pokud se nepletu.