Mutziputzi To sú šaty z COS že? AJ mne tak vzadu odstávali.
Hrachovcová je fajn ale tie čiary a haky baky sú divné.
Mutziputzi To sú šaty z COS že? AJ mne tak vzadu odstávali.
Hrachovcová je fajn ale tie čiary a haky baky sú divné.
viktorka_od splavu Fakt už tak skoro? Keď som mala 12 som ani nevedela čo cvičenie je. Neskôr mi stačilo ísť na brigádu a mala som svaly ako keby som chodila do posilky viackrát týždenne :D A teraz máš tých 50?
daniela Kaira vypada super, sleduju ji na ig, spis teda kvuli tomu co nosi, nez cist ty ezo blaboly, ale i ty ji verim. ![]()
Jo, tohle je dobry vlakno, jako pracujici clovek bych sem mozna nechodila, ale na rodicaku to beru jako vylet do spolecnosti.
paktofonika no jezdila jsem parkur a pracovala, denne. spis mi to prijde na sport skoro pozde:-) gymnastiku dcera delala od skolky. vsechno ale z duvodu ze me/ji to bavilo, nikdy jsem neprisla na chut tomu co je v mode ted, sportovani/cviceni vyslovene jen kvuli “vytvarovani” tela
nn ted mam tech 62-4 jako ve dvaceti:-)
viktorka_od splavu Sestra chodila na gymnastiku od škôlky a ešte dnes dá obe nohy za hlavu a pritom necvičí. Alebo je schopná zaspať v tureckom sede :D Ja som nešportovala, začala som až po strednej škole.
viktorka_od splavu Sestra chodila na gymnastiku od škôlky a ešte dnes dá obe nohy za hlavu a pritom necvičí. Alebo je schopná zaspať v tureckom sede :D Ja som nešportovala, začala som až po strednej škole.
paktofonika Jen jsem zvědavá ... Občas tady píšeš, jak jsi lehko nabírala svaly, tak mi to nedá. Co jsou podle tebe velké svaly? Jako že stačilo jít na brigádu a vypadala jsi třeba takto?

Nebo takto, neto ještě "hůř"? (nadsázka, samozřejmě)

whiskas Nie takto som nikdy nevyzerala a ani vyzerať nechcem. Tá druhá fotka je ok ale pochybujem že sa k niečomu takému dopracujem a ani po tom netúžim.
paktofonika Mně jen zajímalo, co jsou podle tebe velké svaly, když jsi psala, že ti stačila brigáda a narostly ti svaly jako po makačce ve fitku.
whiskas To by mě taky zajímalo. O prázdninách jsem dělávala brigádně lesního dělníka, dřina jak sviňa, ruce jsem měla namožené, ale na svaly to mělo nulovej vliv. Teda na velikost. Bolest sviňská.
Pinot Noir No právě ... Proto jsem byla zvědavá na detaily.
Pinot Noir Ty máš vždycky něco extra, lesní dělník![]()
![]()
whiskas Aby som bola presná tak som myslela svaly na rukách. Ospravedlňujem sa že som to nenapísala hneď presne, a takisto k tomu nemám ilustračnú fotku. Samozrejme moja predstava o svaloch je iná ako tvoja .
whiskas no nevim jak paktofonika, ale byvala kolegyne kdyz chtela shodit (nebyla tlusta, byla vysoka a mohutna - hrudnik, ramena) zacala fakt brutalne makat a po 3 mesicich mela na objem 3-6 cm vic vsude, pres stehna, pres zebra... nebyla vyrysovana jako tyto prisery, ale proste sla do objemu. je to somatotypem
viktorka_od splavu somatotypem a k němu nesprávnýmu druhu sportu/pohybu
Mutziputzi Kdo nemakal v lese, neví, co je dřina ![]()
viktorka_od splavu Nebyla řeč o 3 měsích ve fitku a brutální makačce, ale o brigádě
. Obludy si představuju jinak, ale nevadí
.
Pinot Noir Kamizolka byla?
whiskas hele, kdo se to tu naposled vcera rozciloval u 12% tuku, ze se tu bere vse doslova a nerozumi se zertu a nadsazce?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.