![]()

VIP zjevy
Ad Lucie Vondráčková - její zpěv se fakt poslouchat nedá, ale jako herečka se mi líbila třeba ve filmové adaptaci románu Jaroslava Havlíčka Ta třetí s Vladimírem Dlouhým. A dabing taky dobrý.
zlatahouba jujky!
zlatahouba jinx A to vše s popiskem "Ilona i po čtyřech hodinách v autě vypadala skvěle"![]()
zlatahouba opravdu nepochopim, proc si zenske se sklonem byt mohutne davaji jeste zvetsit prsa...
baltik a to nejsou její ![]()
luciole Ano, pamatuju. Když to shrnu..jako herečka mimo diblíkovské role ok, jako dabérka velmi dobrá, jako zpěvačka děs běs, šmrnc na 0. Takhle bysme se asi ve většině shodly, ni?![]()
Jiná Realita neee, zvetsene...
baltik ja mám tiež pocit, že Ilona mala vždy prsia väčšie
baltik
Zvětšené?
jako ne nove zvetsene, kdysi zvetsene
cituji z extra:
Ilona Csáková
Zpěvačka patří mezi neustálé bojovnice s váhou, což se zřejmě před lety, kdy markantně zhubla, odrazilo i na stavu jejích prsou. Ilona si nechala našít silikony, i když se k nim nikdy nechtěla přiznat.
baltik tak to nechápu, já jsem si vždycky říkala, že mít její obří prsa je blbý (krom teda toho, že se to asi líbí mužům), protože s tím vypadá jak tank. a ona si je teda nechala udělat schválně
zlatahouba Takova Kim Kardashian s pretocenym trupem.![]()
baltik Tak po nějakém zásadním zhubnutí by úprava dávala smysl.
zbude nezajímavá paní, která nic neumí, a není ničím specifická nebo zajímavá.
Ježiš, takovejch je plnej šoubyznys! Akorát si myslej, že budou zajímavější, když se někde vyprsí nebo vyblejou první poslední o svým soukromí.
Sweet Potato tak jedine, pokdu cekala, ze uztak radikalne zhubnuta zustane
nevim, nenasla jsem zadnou fotku, kde by mela mala prsa
tady je asi nejhubenejsi, ale prsa uz ma umela

luciole Ano, pamatuju. Když to shrnu..jako herečka mimo diblíkovské role ok, jako dabérka velmi dobrá, jako zpěvačka děs běs, šmrnc na 0. Takhle bysme se asi ve většině shodly, ni?
jo, z toho plyne ten dabing, v tom je dobra a ve studiu je tma ![]()
Ad prsia
Ináč ma Efča dojala keď vypisuje normálne vyzerajúcim ženám že sú individuá a strašidlá, asi nemá doma zrkadlo trubka

paktofonika Au to bolí!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.