Sweet Potato ježišinky, to je ale kočička. Nebo spíš ještě koťátko. A tolik tolik sladký.
TVL, tý totálně hráblo.
Sweet Potato ježišinky, to je ale kočička. Nebo spíš ještě koťátko. A tolik tolik sladký.
TVL, tý totálně hráblo.
Někde jsem slyšela zajímavý vzorec na výpočet věkového rozmezí partnerů, aby to bylo v pohodě. Pořád to přepočítávám a překvapivě na tom něco je...
Minimální věk mužovy partnerky = (věk muže : 2) + 7
Chtěla jsem napsat, že lze aplikovat i obráceně, tj. max.věk muže pro ženu. I spočítala si max.věk mého případného partnera a teda nenenene.
Takže obráceně to nepoužívejte..!!!!
Prečo, ak spísal pre mňa výhodnú záveť....
To je prdelinka ![]()

Zezadu lyceum...
barbucha to neni lyceum, to je ochabla stara prdel a tlusty pas
to je muzeum ze vsech stran...

Paňmama je prudce sexy, vrrrrrrrr

jinx ta se fakt zbláznila ![]()
Potrefenáhusa na to skoro neni co rict, ze? Primitiv no.
jinx Dieta v krabičce?
Luna ha, dieta po ktere se ti scvrkne prdel! to chces, ne![]()
Nedá se nic dělat - jdu na instagram
Jsem zpátky. Nemám slov.
viktorka_od splavu A naroste pupek a vypadají chlupy na hlavě!![]()
Luna
sen kazde zeny![]()
viktorka_od splavu Asi jo, ne? Kristelka v tom podle mě jede taky.![]()
A jedna esence odusevnele vytribenosti a vkusu.... kdy jim ty vaginy prestanou prisivat na ksicht? ![]()

jinx to uz je ale fakt nechutny...
A tu jedna pani doktorka, ktera ty vaginopusy tvori (ma guilty pleasure ve chvilich jako tato. Potrebuju pracovat a nejde to
)

jinx Uf. Tu sis snad musela vymyslet![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.