Jiná Realita jo spíš bych řekla, že je blbý, že má lepší postavu než její vlastní dcera, která je o 25 let mladší
to je fakt hodně velkej průser, celkově teda...
Jiná Realita jo spíš bych řekla, že je blbý, že má lepší postavu než její vlastní dcera, která je o 25 let mladší
to je fakt hodně velkej průser, celkově teda...
Potrefenáhusa no bacha, Šari se vnima jako classy beauty![]()

To je fakt v prdeli, s touhle svoloci

Potrefenáhusa tak to si zas nemyslim, mlada s tim jeste muze neco delat, stara uz hodne tezko
Jiná Realita dvacet
viktorka_od splavu mně přijde jako největší problém, že působí uplně stejně vypatlaně jako její matka (je mi teda takový žinantní napsat něco takhle o člověku, kterýho vůbec neznám, ale ty vystrčený prdele a kozy do veřejnýho prostoru mi fakt nepřijdou normální)
Potrefenáhusa ma na profilu i vetsi hardcore, jsem byla jeste milosrdna
jinx jsme ti vdecne, ze jsi byla milosrdna
Potrefenáhusa no.. ja nevim, mi to prave prijde logicky, jednoduche matce se spis zadari podobny dite nez jadernej inzenyr..
Jiná Realita ale i tak je tato fotka velmi rozdilna od te fotky na ulici se samerem, slecna se asi umi "vyfotit"
Candance se jeste tu jeste rady pokochate kristelkou!
viktorka_od splavu tak logický to samozřejmě je, výskyt jadernýho inženýra v týhle rodině by byl dost nepravděpodobnej a asi by z toho byl, chudák, dost nešťastnej
Potrefenáhusa
hned jsem si to predstavila
jinx Když je ta středa!![]()
Sweet Potato ani to nedomyslim ![]()
Musim se priznat, ze mi ta jeji hola "zadnice" v dekoltu prijde o dost nechutnejsi nez ta opravdova, ktera je alespon minimalne odena. Classy beauty ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.