Sweet Potato instagram je bezedna studnice, tam takovych zrudicek je...
VIP zjevy
jinx Já vím, ale Mudr Frankensteinová von Hauptbanhof mne stejně porazila.
jinx Jo jo, zrovna včera jsem se přes zde probíranou Dulákovou proklikla ke staré dobré Elizabeth Lore, na kterou jsem úplně zapomněla, no skoro mě to dojalo, taková nostalgie!! :D
Sweet Potato jo ta je prisna! Ja si ji davkuju dlouhodobe a postupne, takze uz jsem privykla. Ale prvni setkani, to je sok
bych mela jit radsi fakt pracovat, at tu nekomu neublizim
Karoleena ty jo, no jo! Taky dobre koste! Ma ig?
Karoleena mně to přijde skoro děsivý, jak tyhle zjevně duševně nemocný lidi pronikaj do éteru a stávaj se z nich celebrity
štiková se nedá ani slovy popsat, to už je i za hranicí jakýhokoliv wtf
jinx Právě že jo, je tam normálně jako elizabethlore, a evidentně jsou s tou Dulákovou velký kámošky, zrovna u nich byla na návštěvě -> dvojitá porce zábavy.
Hehe ma, je to strop top!

Potrefenáhusa ze jo? To uz neni nevkus ve smyslu blbeho obleceni, nemoderniho makeupu apod... to je jeste jiny level
Karoleena se normalne bojim, jen to ctu ![]()
Sweet Potato Já jsem teda v balící pauze taky koukla na doktorku a nevím čím to, ale já se snad nakonec asi začnu mít ráda.![]()
![]()
Luna No vida jak je pani doktorka světu prospěšná![]()
Potrefenáhusa obludy z cirkusu, trpaslik, vousata zena a stika
proste zjevne lidi radi koukaji na zrudicky v kazde dobe...

jinx no dyt to rikam, vousata zena![]()
ale jako blbý je, že stará štiková bohužel má o dost lepší postavu než ema duláková (po třehc nebo kolika vlastně dětech, o dost starší)
Chacha, prej IEM - Institut estetické medicíny! Kromě té estetiky, která by šla taky dobře rozporovat, se to nebezpečně blíží IKEM, že by si jeden řek, že tam musí být na vysoké úrovni odbornosti... a ono toto.
jinx fuj ![]()
Jiná Realita zas o tolik starší neni, je jí asi 45?
postava mi přijde podobně hrozná, jen ne tak uplně brutálně rozkydlá (ale já to vidim podobně jako Viktorka, že uzký boky fakt nejsou genetická výhra)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.