jinx tvl, tak já se na ten šarlotin insta koukla, a jako !!!!! dobře mi tak, mám revidovat smlovy a nedělat kraviny....
ale je to fakt hnus, to nejde jinak říct...
jinx tvl, tak já se na ten šarlotin insta koukla, a jako !!!!! dobře mi tak, mám revidovat smlovy a nedělat kraviny....
Ako tak pozerám tak Ornella vyzerá z tých troch najnormálnejšie, ale ten jej Kokta...brrr
CLASSY BEAUTY!!! Jo jo jo, myslím, že král a královna Prahy jsou ještě velmi decentní ![]()
Uz by si mohla najit profifotografa a nechavat si platit, nektery ty fotky uz by na to sly. Ale pro ty spravny fetisisty je asi jeste moc hubena.
tvl....to sako...![]()

slniecko to je ze seriálu soudkyně barbara?
viktorka_od splavu bohužiaľ nie. To je Kočner, jeden z najbohatších a najväčších podvodníkov na Slovensku, ktorý má možno prsty aj vo vražde/ách. Nikto by ešte pred pár mesiacmi neveril, že raz bude nielenže pred súdom, ale dokonca v base.
slniecko :-O a ti pánové v talárech? vypadají jako ochranka...
já bych se nekoukla ani zanic, ale někdo dal fotku vedle k sousedům a krom scvrklýho zadku je tam i předek![]()
![]()
neusnu
viktorka_od splavu tvl moje telo je de facto sportem taky nedotceny, ale tak neforemna a rozkydla jako dulakova si fakt nepripadam
ona fakt musi mit nejaky divny prepoklady
razorblade no jak jsem psala, kdo se nehýbe nemusí takhle nutně vypadat, ale kdo takhle vypadá tak se imho v životě nehýbal... tak asi. dobrý geny jsou zásadní ve všem:P
btw napadla mě už teda někdy odpoledne taková "převratná" myšlenka
že sice je celkem pochopitelný, když se inteligentní chlápek zakouká do takové jednodušší dívčiny, ale že vlastně nedává vůbec smysl, když s ní založí rodinu?
(přiznávám že moje EQ je asi na stejným levlu jako Jiná Realita ![]()
viktorka_od splavu ja se utesuju aspon tim, ze jsem naruzivej chodec :D
viktorka_od splavu tak chytrý lidi vetsinou nechtěj blby deti, ne???
Potrefenáhusa no právě. ale přitom se takový dvojice najdou
razorblade tak jsou na to i lékařský kategorie, pamatuju “fit fat” a “no fat no fit”, rozhodne to není tak, ze bejt tlustej znamená nebejt fit a rozhodne je to zdravější než ty hubený bez sadla a bez svalů
viktorka_od splavu najdou, ale moc jich teda není, mi prijde
To je fakt v prdeli, s touhle svoloci
Nevěřím,že to je aktuální p...l. Takhle ohnutá by ji musela mít dvojnásobnou. Při její velikosti.
rozarka Na to sú rôzne aplikácie, trochu zmenšiť, uhladiť, pridáš filter a hotovo :D
Jana Adamcová se chlubí, že oblékne džíny svého syna...

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.