Candance měla. Mám dojem, že poslední příspěvek byl "zítra jdu na kontrolu". Občas mi to vrtá hlavou, jestli to nedopadlo nějak blbě.
VIP zjevy
OliveOyl no prave
stejne tak premyslim nad Lolou - nevybavuju si zadny konflikt, nic, pokud by odesla, tak bych u ni napsala, ze uz ji to nebavi a konci
Candance jenže je divné právě to,kolik úsilí věnovala odchodu sem. Všechno domluvily,převedla nás.. pak tz chvilku byla a .. nic. Zmizela. A ani nechodila pak nahlížet,bez komentovani. Jen ten střih a konec.
Candance Nějaké komplikované zlomeniny,myslím. Je mi líto,že nepřispívá,její rady ohledně kosmetiky mi chybí. Měla to dost probádané. Ale třeba si řekla,že se jí znalosti hodí k tvorbě na profesiální úrovni ![]()
Dadoo ja se nepresne vyjadrila, takto nad tim taky premyslim
rozarka ano, ale ja to brala, ze se sice bude lecit ale ohrozena na zivote neni
Candance Snad ne. Budu věřit,že někde míchá krémy,které prospívají a že nemá čas zevlovat na sítích ![]()
rozarka v tom pripade nam je ma nabizet, ne?
lola se stala úplným mystériem
taky přemýšlím, co se s ní stalo.
většinou, když někdo skončí, tak aspoň někomu napíše mám toho plný zuby nazdar. ale zatím se nenašel/nepřiznal nikdo, že by byť jen naznačila záměr zmizet ze dne na den a napořád. přitom myslím, že s některými byla virtuálně poměrně "blízko".
Candance no...![]()
A Sháním plavky na hrocha čeká miminko a moc ji to sluší ![]()
Candance Tereza fin byla hezka a sluselo ji to. Pak tam byla jeste nejaka zebra, zila v Nemecku a chvilku nejaka lekarka, mela krasne zrzave vlasy
Když jsme v tom historickém okénku, jak se jmenovala ta, jak studovala tuším ve Švýcarsku a měla dost depresivní výlevy? Bylo to něco s vínem taky..
Ja se furt snazim presvedcit crazy rider, aby sesem prihlasila, ale materske povinnosti asi nedovoli :)
stes lékařka byla drENT nebo ješte jiná? Tahle dávala i outfity..
Ounz ano to byla ona
stes nebyla očařka? A taky elouzie.
SunEclipse Chardonay něco? V Anglii, dostala stipendium, bála se návratu a netušila, co bude dělat dál. Před časem, už po našem odchodu, se tam loučila a dost to vypadalo, že to balí nejen na pekle.
(Jo, když se moc nudím, furt tam strkám čumák)
Potrefenáhusa nene, oční je někdo jinej :) drENT byla orl (slovní hříčka a i to tam psala) a elouzii si pamatuju, ta byla (je) hrozně hezká..ale fakt hodně
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.