Renusatko Niekto jej tu nieco vycital. Urazila sa a nechala sa vymazat.
VIP zjevy
MP Marge mne byla jedrilica hrozne nesympaticka, konkretni duvod to nema, ale proste takova obdoba toho, kdyz cloveku nekdo nesedne a je jedno, zda v realu nebo nekde v diskusi... nechala jsem si to teda pro sebe tehdy :)
Aha, tak mozna tak proste na lidi pusobila a psychologicka zahada je tim vyresena ![]()
Micuska Dusty jsem sledovala ještě na A. Přišla mi celkem vtipná, ale že si vymýšlí bylo jasné. Když se potom přesunula sem, tak už nevím, co s ní bylo.
Admini ji vymazali prispevek, ve kterem nazvala Jinx slepici pote, co Jinx, podle meho zcela opravnene, poukazala na to, ze jeji vtipna historka o tom, jak vlcak Alan terorizoval lidi na autobusove zastavce, mozna az tak vtipna neni. A to ji tak urazilo, ze prestala prispivat.
A kdo tu Verešovou pořád fotí? To si bere fotografa na každou dovolenou, kam jede?
Pardon, jsem vám tu přerušila tok vzpomínání.
Mně byla Dusty sympatická a přišla mi vtipná, posedlá svým psem, tak tito lidé bývají. Taky spousta bavičů, i těch obyčejných třeba v pracovním kolektivu, svoje historky přibarvuje, tak to prostě dělají, každý to ví.
Ovšem některé baby na A mě dost děsily.
Ronna No ono me jeji vypraveni taky bavilo, coz o to - psala dobre a mela fakt smysl pro humor. A ze byla posedla svym psem, no proc ne, ja jsem taky byvala ze svych kocek cela pryc
Ale jako kdyz napsala, jaka to byla sranda, kdyz Alan drzel v sachu celou autobusovou zastavku a lidi stali jako primrzli, tak se priznam, ze mi moc do smichu nebylo. Sama se velkych psu bojim a kdyby se mi neco takoveho stalo, tak jsem na majitele psa pekne nastvana. Jinx neco v tom smyslu poznamenala - a uz to bylo ![]()
Já myslím takhle na šťastnou 13, jestli ji nepotkalo něco, proč přestala přispívat.a ta Lola, to je čistá záhada.
některý veci kayav se mi moc líbily, ty sukně hlavně a v ruce jsem to nedrzela, takže kvalitu neposoudím. Ale u ni to určitě nebylo tak, ze by si udelala z hobby byznys, byla z oboru.
A hroch podle mě občas čte, i když nepřispívá, striccc i gummybee to zabalily už na pekle, stejně jako akitaken
Luna brambora je nase! Modnepeklacka![]()
Sweet Potato Aha, tak to me zmatlo!
Ale ten nick mi byl nejak povedomejsi nez ostatni, asi se mi to zdalo. Policku mas super, ja v tom jedu pres 10 let a policka na to nevypada, ale vzorku mam stovky, vzdala jsem to zapisovani.
A spousta lidi z A. mi tu moc chybi.![]()
Potrefenáhusa S 13 a s Lolou mam uplne stejne pocity! Ale Akitaken tady byla ne? A jak se jmenovala ta, co si stezovala, ze ji sef poslal do Barcelony (nebo kam) v economy?
Luna No pockej, ty nejsi z MP? :-)
Garfie Ne. Nikdy jsem tam nechodila.
Naucit utracet za hadry jste me naucily vy!![]()
Kdyz tu vzpominate, tak jsem se podivala na datum registrace a zjistila, ze mam tak o 1500 vic prispevku nez jsem myslela
.
Garfie to byla amun, což je ale podle mě jiná osoba, než akitaken... i když ustěžované teda byly obě až až :-)
nolita Ale dobrý srdce měla, jak chtěla každej tejden lítat do Prahy a navštěovat umírajícího příbuznýho se kterým se dosud vůbec nestýkala, to bylo krásný![]()
Mutziputzi To mi tenkrát přišlo jako drsná facka od osudu, vzhledem k tomu, že celé ty roky předtím si na příbuzné akorát stěžovala, jak ji obtěžují.
Sweet Potato JJ, furt si sťažovala na mamu a keď k nej mala prísť na návštevu tak sa div neodsťahovala preč z mesta.
nolita Akorát akutaken se na rozdíl od amun litovala.
Ty, co mi chyběj, už jste vedměs zmínily - Lola, Eden, 13...A Stricc!
vzdyt ta si stezovala porad a ne vsechno. Chodici nestesti to devce. Plus duchodci zavazejici v centru londyna mladym a dravym, to byla taky perla.
paktofonika To bylo strašný. Že si vůbec dovolí přijet do Londýna! Přitom ani neměla bydlet u ní, ale v hotelu.
Ale nejvíc bylo už na mp - že své děti jednou vůbec nebude učit česky.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.