VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Micuska
909 příspěvků moje polička 17. srpna 2018 23:52

Renusatko Niekto jej tu nieco vycital. Urazila sa a nechala sa vymazat. 

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 18. srpna 2018 00:02
Reakce na nolita:

MP Marge mne byla jedrilica hrozne nesympaticka, konkretni duvod to nema, ale proste takova obdoba toho, kdyz cloveku nekdo nesedne a je jedno, zda v realu nebo nekde v diskusi... nechala jsem si to teda pro sebe tehdy :)

​Aha, tak mozna tak proste na lidi pusobila a psychologicka zahada je tim vyresena 

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 18. srpna 2018 00:05
Reakce na Renusatko:

Micuska Dusty jsem sledovala ještě na A. Přišla mi celkem vtipná, ale že si vymýšlí bylo  jasné. Když se potom přesunula sem, tak už nevím, co s ní bylo. 

​Admini ji vymazali prispevek, ve kterem nazvala Jinx slepici pote, co Jinx, podle meho zcela opravnene, poukazala na to, ze jeji vtipna historka o tom, jak vlcak Alan terorizoval lidi na autobusove zastavce, mozna az tak vtipna neni. A to ji tak urazilo, ze prestala prispivat. 

Offline Ronna
1088 příspěvků moje polička 18. srpna 2018 00:27

A kdo tu Verešovou pořád fotí? To si bere fotografa na každou dovolenou, kam  jede?

Offline Ronna
1088 příspěvků moje polička 18. srpna 2018 00:31

Pardon, jsem vám tu přerušila tok vzpomínání.

Mně byla Dusty sympatická a přišla mi vtipná, posedlá svým psem, tak tito lidé bývají. Taky spousta bavičů, i těch obyčejných třeba v pracovním kolektivu, svoje historky přibarvuje, tak to prostě dělají, každý to ví.

Ovšem některé baby na A mě dost děsily.

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 18. srpna 2018 01:07

Ronna No ono me jeji vypraveni taky bavilo, coz o to - psala dobre a mela fakt smysl pro humor. A ze byla posedla svym psem, no proc ne, ja jsem taky byvala ze svych kocek cela pryc  Ale jako kdyz napsala, jaka to byla sranda, kdyz Alan drzel v sachu celou autobusovou zastavku a lidi stali jako primrzli, tak se priznam, ze mi moc do smichu nebylo. Sama se velkych psu bojim a kdyby se mi neco takoveho stalo, tak jsem na majitele psa pekne nastvana. Jinx neco v tom smyslu poznamenala - a uz to bylo 

Offline Potrefenáhusa
38865 příspěvků moje polička 18. srpna 2018 06:18

Já myslím takhle na šťastnou 13, jestli ji nepotkalo něco, proč přestala přispívat.a ta Lola, to je čistá záhada. 

některý veci kayav se mi moc líbily, ty sukně hlavně a v ruce jsem to nedrzela, takže kvalitu neposoudím. Ale u ni to určitě nebylo tak, ze by si udelala z hobby byznys, byla z oboru. 

A hroch podle mě občas čte, i když nepřispívá, striccc i gummybee to zabalily už na pekle, stejně jako akitaken

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 18. srpna 2018 07:45

Luna brambora je nase! Modnepeklacka

Offline Sweet Potato
40391 příspěvků moje polička 18. srpna 2018 08:10

MP Marge U Dusty jsem předpokládala, že její historky jsou z 90% autorská nadsázka. Pak se smrtelně urazila, že její psaní nechápeme. No, kdo ví.

Luna zřejmě tě mate, jak mi tu mezi vámi nabobtnala polička. Pořád jsem ale parfémový začátečník.

Offline Luna
10867 příspěvků moje polička 18. srpna 2018 08:17

Sweet Potato Aha, tak to me zmatlo! Ale ten nick mi byl nejak povedomejsi nez ostatni, asi se mi to zdalo. Policku mas super, ja v tom jedu pres 10 let a policka na to nevypada, ale vzorku mam stovky, vzdala jsem to zapisovani.

A spousta lidi z A. mi tu moc chybi.

Offline Garfie
28562 příspěvků moje polička 18. srpna 2018 09:09

Potrefenáhusa S 13 a s Lolou mam uplne stejne pocity! Ale Akitaken tady byla ne? A jak se jmenovala ta, co si stezovala, ze ji sef poslal do Barcelony (nebo kam) v economy?

Luna No pockej, ty nejsi z MP? :-)

Offline Luna
10867 příspěvků moje polička 18. srpna 2018 09:22

Garfie Ne. Nikdy jsem tam nechodila. Naucit utracet za hadry jste me naucily vy!

Offline Lamicka
14193 příspěvků moje polička 18. srpna 2018 09:51

Kdyz tu vzpominate, tak jsem se podivala na datum registrace a zjistila, ze mam tak o 1500 vic prispevku nez jsem myslela 

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 18. srpna 2018 09:53

Garfie to byla amun, což je ale podle mě jiná osoba, než akitaken... i když ustěžované teda byly obě až až :-)

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 18. srpna 2018 10:08

nolita Ale dobrý srdce měla, jak chtěla každej tejden lítat do Prahy a navštěovat umírajícího příbuznýho se kterým se dosud vůbec nestýkala, to bylo krásný

Offline Sweet Potato
40391 příspěvků moje polička 18. srpna 2018 10:29

Mutziputzi To mi tenkrát přišlo jako drsná facka od osudu, vzhledem k tomu, že celé ty roky předtím si na příbuzné akorát stěžovala, jak ji obtěžují.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 18. srpna 2018 10:30

Sweet Potato JJ, furt si sťažovala na mamu a keď k nej mala prísť na návštevu tak sa div neodsťahovala preč z mesta. 

Offline Sweet Potato
40391 příspěvků moje polička 18. srpna 2018 10:32

nolita Akorát akutaken se na rozdíl od amun litovala.

Ty, co mi chyběj, už jste vedměs zmínily - Lola, Eden, 13...A Stricc!

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 18. srpna 2018 10:33

vzdyt ta si stezovala porad a ne vsechno. Chodici nestesti to devce. Plus duchodci zavazejici v centru londyna mladym a dravym, to byla taky perla. 

Offline Sweet Potato
40391 příspěvků moje polička 18. srpna 2018 10:34

paktofonika To bylo strašný. Že si vůbec dovolí přijet do Londýna! Přitom ani neměla bydlet u ní, ale v hotelu.

Ale nejvíc bylo už na mp - že své děti jednou vůbec nebude učit česky.