Tak Betty dik. Tak tu jsem tu jeste necetla. Ale jak si na to prisla...poznala z prispevku?
VIP zjevy
No ona se vyjadřovala ke kocarkum, a ten styl. Hodně přispívala na MP, tak jsem ji měla nactenou. Ale já nejsem k nikomu nějak negativně vyhranena. Prostě mě bavila.
Čím jsem starší tím jsem tolerantnější.![]()
A jo asi je taková militantní.
A taky to máte tak, že někdo kdo často přispíval na MP a najednou se odmlci, tak vam chybí. Vzpomínám třeba na Jedrilicu ta vlitla na MP jako kometa, pobyla asi tři měsíce a nic. Nebo Barbyl, i když ta přispívala dlouho.
Jedrilica psala do vlákna o jugoslávii, možná ho i založila.
Tak Betty Ono bylo hodně lidí, co i přešlo z MP sem, ale pak zmizelo. Namátkou Lola, Shanimplavkynahrocha, stricc, šťastná13, ta paní, co šila medvídky, atd.
brrr eden, eurydike..jo taky si na některý občas vzpomenu..
Tak Betty Jj taky
Tak Betty tu si pamatuju, barbyl taky, ta vedla hodne akcni zivot, pak si pamatuju ioniceru, kayav, pak tu slecnu se zalibou v retru a swingu potom gummybear nebo podobne, bydlela v belgii..boze uz mame retro i tady.
A taky to máte tak, že někdo kdo často přispíval na MP a najednou se odmlci, tak vam chybí. Vzpomínám třeba na Jedrilicu ta vlitla na MP jako kometa, pobyla asi tři měsíce a nic. Nebo Barbyl, i když ta přispívala dlouho.
Jedrilica psala do vlákna o jugoslávii, možná ho i založila.
Jedrilicu a jeji prispevky jsem mela moc rada a vubec jsem nechapala, proc budi v nekterych uzivatelkach tak negativni emoce. Jednou ji nekdo napsal uplne bez duvodu, myslim, ze to byla Jordaan, ze "je ji tady trochu moc". Nechapala jsem. A zaroven se ani nedivila, kdyz pak prestala prispivat...
MP Marge Tak Jordaan byla i tady, ale nebavilo ji to tu. Pak nám tam, zpátky navrácená, trošku myla zadel ![]()
Vždycky mě napadne, když se takhle na někoho vzpomene, kdo přestal chodit, jestli je v pořádku, jestli se mu něco nestalo. Takhle mi v hlavě leží Lola. Převedla nás a pak najednou beze stopy zmizela.
stes Kayav a Esmée mají obě prosperující firmy, možná proto nemají čas? Obě si z koníčku udělaly byznys :)
Solathis Mě tedy zrovna tvorba Kayav moc nenadchla. Ale třeba se zlepšila.
MP Marge mne byla jedrilica hrozne nesympaticka, konkretni duvod to nema, ale proste takova obdoba toho, kdyz cloveku nekdo nesedne a je jedno, zda v realu nebo nekde v diskusi... nechala jsem si to teda pro sebe tehdy :)
Tak Betty jj jasne, ted kdyz to pises o rene tady, tak si uvedomuju, ze to vlastne vim...
Vy ste tu ale drbny!
Tak sa pridam. Dufam, ze to tu admin aj tak vymaze.
Aj tu bola taka (Dusty), ktora si neskutocne vymyslala a zila svoj virtualny zivot bratislavcanky z predmestia. Slovenky, ktore si dali dve + dve dokopy ju hned prekukli. Realie nepustia.
Micuska , tu si pamatuju uz z davne minulosti, ponekud neuroticka hvezda ![]()
whiskas Me taky ne, neprijdou mi ty veci dobre vypracovane. Ale coz, kdyz se podivam, co jsem dneska vytvorila za kostym manzelovi (ale me to nezivi, ze... :-D )
Solathis No právě ... a už neříkám nic
.
brrr lola mi tu vysloveně chybí. Byla hrozně vtipná, respektive její humor a názory mi byly hodně blízké
jinx Presne.
Micuska Dusty jsem sledovala ještě na A. Přišla mi celkem vtipná, ale že si vymýšlí bylo jasné. Když se potom přesunula sem, tak už nevím, co s ní bylo.
A ja se priznam, ze vubec netusim, jestli Sweet Potato je z arome nebo z mp.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.