Ounz jj, tak orl, pamatuju, že to bylo něco specializovanýho. Elouzie je fakt krasavice
VIP zjevy
Šťastná 13 žije, tam je pořád vše při starém. (Doufám, že mi za toto sdělení neumyje zadek
)
Dadoo Ona sem chodí (la) ako Hrosik, nie?
EJK Chodila. Už dlouho ne. Je aktivní na insta i na mp.
Sweet Potato A když odejít, tak zůstat odejitá a nedívat se sem, aby člověk nezjistil, ža a) byl propranej od hlavy k patě, b) byl tak nudnej a nevýraznej, že po něm nikdo ani nevzdechne!
A Miramis se tuším rozešla s přítelem a Kira zůstala u něj, tak možná pominul hlavní důvod přispívat.
dzizisketa tak jí rovnou vzkaž, že se nám po ní stejská ![]()
EJK Jj, tady byla Hrošík ![]()
Zina musí sem člověk cpát svoji überroztomilou kočičku, po který by se všem stejskalo!
Pravdu díš, na tebe nikdo nikdy nezapomene. ![]()
Zina Tak to je škoda, mňa historky s Kirou bavili. :)
Potrefenáhusa goliášek je úchvatnej, ale na kouzlo psího plemene minilapinkoira by se taky nemělo zapomínat!![]()
viktorka_od splavu minilapinkoira uz je bohuzel pod drnem, teď je to miniaturní verze finského špice ![]()
edit:přezdívaná pripinacek

Blažková má už zase zamčenej instáč? Já chci svoji nedělní dávku zábavy! ![]()
Karoleena Ja som sa chcela pobavit na Anduli a tá ma takisto zamknutý IG. Trochu trápne mi to príde.
paktofonika No i mně, a u Kristelky tím tuplem, dyť ona pro sebeprezentaci na instáči prakticky žije, tak proč to furt zamyká! :D
Karoleena asi potrebuje klidecek na mazani osklivych komentariku od vsech tech zavistivych lidicek! #positivevibesonly
Karoleena jak vypadá zamčeny ig? Ja vidím všechny její fotky
Dadoo No to protože ji asi už sleduješ, já ji nikdy ve sledovaných neměla, jen jsem občas jednorázově vlezla na její profil... Takže když to zamče, mám tam jen hlášku "Tento účet je soukromý" a abych viděla fotky, musela bych o to KK požádat a ona mi to pak musela milostivě schválit.
Karoleena aha. Tak to je jasny. Ja ji sleduju asi dva týdny.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.