Mutziputzi V životě máme JEDINOU povinnost a tou je usilovat o vlastní štěstí. To vysvětluje mnohé.....![]()
VIP zjevy
Garfie s tim teda zrovna souhlasim![]()
Mutziputzi Já myslela, že se ozveš!
Ale Mutzi-JEDINOU??
Mutziputzi taky dobrý vybrat fotku, kde se jí dítě drží jako klíště zezadu, jako nějaká přílepka navíc k ní a milenci...
Garfie sirokej pojem to vlastni stesti
Mutziputzi Tak to leda!
Mutziputzi To se ani cely neda cist, myslim, ze ty hlody kopiruje od jejiho narozeni furt dokola...Letos mozna pribyly jen ty "soudy", to slovo tam ma v ruznych obmenach podezrele casto.![]()
Luna nevykecávej se a pošli lásku!
škoda, že nejsem řeporyjec, ale moc nechybělo))

Mutziputzi Tohle je ovšem něco zcela jiného, tady jí to sekne. ![]()
To ta Kristelová skutečně neumí vlastnímu dítěti popřát všecko nejlepší, aniž by krákorala furt jen o sobě? ![]()
Ovšem Pavlik je fešák, nedivim se že tě to k němu tak táhne ![]()
Se našli)))

Mutziputzi takže chápu to správně, že spolu spali, a teď spolu začali chodit? ![]()
![]()
SunEclipse není radno kupovat zajíce v pytli přece!
Kokoska no to každopádně! Ale přiznám, že při prvním pohledu na fotku jsem si pomyslela, že slečna vyjadřuje své politické názory ![]()
SunEclipse že má ANO u pr... ?
999 Ona má 58 roků?
Tak to vypadá skvěle....což teda neomlouvá tu krátkou sukni.
Kokoska hm, to mě nenapadlo, já viděla to srdíčko..ale dala by se na tom vybudovat dobrá zápletka..nebohá děva vydírána stranickým bossem, aby vyjádřila podporu, vytvoří jinotaj, aby dala najevo své pravé smýšlení ![]()
LadyMary Fakt 58 :-). Ta délka šatů je samozřejmě mimo i pro holky o třicet let mladší. Ale stejně mě mrzí, že někde není fotka, kde by byla vidět celá...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.