Paní hejtmanku neodsuzuji, spíše mi to přijde poněkud "nerozumné", protože si představuji, jak "fajn" to asi bude až bude mít v 60 doma školáka. Na druhou stranu, u většiny žen v jejím věku již těhotenství nehrozí a tak pokud to přiroda zařídila, že jako dobrý, tak asi dobrý
.
VIP zjevy
domenica To přece musí být předčasně staženo z programu pro malý zájem, ne?
do skupiny hezkejch outfitu celebrit stejne nikdo nechodi, takze Krndu v povedenem (byt trochu kratkem) modelu davam sem.

razorblade Trochu krátkém? Vždyť jí to sotva zakryje zadek![]()
razorblade To je povedený outfit?
domenica Ale to me mrzi, ze Brno vynechali!
barbucha Mit tycky misto noh je muj sen, ale tady to pusobi trochu igrackovsky.![]()
No a v dekoltu jí to taky (už) nedělá dobrou službu ![]()
Dej si pozor na to, co si přeješ ![]()
barbucha Bud v klidu, tohle se mi jakziv nesplni. ![]()
paktofonika mne se to libi no, sle ja mela pro Krndu vzdycky docela slabost (ne politicky teda), prisla mi jako svezi vitr v ceske politicke modni nude. Ale jsem si vedoma, ze se tenhle outfit nemusi libit kazdymu
razorblade Chtěla bych vidět, co je pod sukní, respektive od sukně níže (aby nedošlo k omylu), pak se můžeme bavit
.
whiskas Hejtmanku jsem viděla v TV a vypadá docela mladě, asi bych jí hádala tak lehce přes 40. Když se na to cítí a nemá zdravotní problémy, navíc říkala něco o velké rodině, která může pomoct - tak proč ne. Osobně si neumím představit mít teď doma 14-15 letého puberťáka, ale já už jsem zvyklá na poměrný klid. Když v tom člověk jede, asi mu to tak nepřijde.
Já myslím, že je dobře, žes to nedala do vlákna VIP styl, nebo jak se to jmenuje. Dobrý to není.
razorblade Ta délka je úlet, ale jinak musím říct, že to Krndě sluší. Ty vlasy má moc hezký a postavu na 58 let taky dobrou. Kdyby ty šaty byly o půl metru delší, tak začnu pátrat, odkud je má :-).
razorblade Já s tebou souhlasim v tom, že Krnáčová potenciál vypadat dobře má![]()

Mutziputzi jak tu osobu nemám ráda, tak nepokrytě závidím. Vypadá k vzteku dobře. ![]()
Chci číslo na její kosmetický salon.
Chudák dítě, posílám jí lásku!

Mutziputzi Ach jo, jesteze mi nasi vzdycky poprali hodne stesti, zdravi a upekli mi dort! A nepsalj mi denik! Nejlepsi rodice.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.