999 Vzhledem k předchozímu asi není pro pána takový problém nevyhovující program stopnout. Paní bude mít na důchod rozptýlení v podobě puberťáka.
VIP zjevy
Asi spolu ještě nejsou tak moc dlouho, tak je ještě zamilovaná?
ja bych to asi trochu chapala pokud by nemela zadne dite.
999
Asi spolu ještě nejsou tak moc dlouho, tak je ještě zamilovaná?
a jak do toho pasuje to dite?
se neda byt zamilovany bez decka?
a jak do toho pasuje to dite?
se neda byt zamilovany bez decka?
Dá. Ale někoho holt ve fázi akutní zamilovanosti přepadne pocit, že protějšek je tak dokonalý a skvělý, že je třeba zachovat jeho geny pro budoucnost lidstva :)
DruI jo,to urcite kadernik neplatici alimenty splnuje.![]()
Nj, ta doba, kdy žena před padesátkou štrikovala vnoučatům šály, je už dávno pryč. Navíc jsem myslela, že tady, kde nikdo nestárne, se Jermaanové stav a záměry setkají s nejvyšším pochopením.
dzizisketa nojo vono zase mezi strikovanim a rozenim deti v padesati nic jinyho neni,to je jasny.![]()
K tomu není důvod, páč zákony přírody jsou zákony přírody. A v plusmínus padesáti už není moc rozumný pořizovat si mimino - až půjde ze základky, ty půjdeš do důchodu ![]()
No přepodkládám, že milostivá paní se tím hodlá tak ňák omladit...
Zarinya jsem presvedcena, ze kdyby tady zavladl jasot, kolegyne nam prisupi vysvetlit, ze priroda to tak neplanovala a chudak dite stareny![]()
dzizisketa Tak já kdybych si měla vybrat, jestli učit po padesátce tříleťáka lyžovat, nebo si jet zalyžovat na ledovec, volím ledovec. A v pauzách mezi lyžováním se budu opalovat a pít Campari a večer půjdu do baru...:-).
999 kadeřník by se mi asi taky hodil (jak jsi psala o té kamarádce
)
edit: a v mých letech volím taky ledovec
Magráta S kadeřníkem na ledovci...
.
999 když bude mít s sebou fén apod, proč ne![]()
Třeba se cítí mladě a v kondici. Jako já
Druhé dítě možná stihnu do čtyřiceti, možná ne. Co je komu do toho? To, že vy se nějak cítíte a něco se vám chce a nechce, neznamená, že to tak musí mít i ostatní.
Pinot Noir A že ty se cejtíš mladě a v kondici nezamená, že to tak musí mít i ostatní![]()
Mutziputzi Já se ale nikomu neposmívám za to, že měl děcko ve dvaceti.
Pinot Noir páč ve dvaceti je ještě celkem normální nemít rozum. v padesáti..![]()
Pinot Noir ale můžeš, přijde-li ti na tom něco k smíchu
Pinot Noir Ono taky čtyřicet neni padesát...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.