Kokoska Honzík? Ten patřil dozadu ![]()
VIP zjevy
MP Meri No přesně tak. Ale pro ty Tonner, co dala Bledule, mám teda slabost. Až nebudu vědět, co s prachama, jednu si koupím
.
rozarka to vím, myslela jsem klasickou krinolínu.
Kokoska Vzpomněla jsem si, jako moje babička kdysi v době módy elasťáků chtěla upozornit sousedku kredenciózních rozměrů, že si zapomněla sukni
Kokoska Ono to ehm...oblečení tak zkresluje,že jí pánevní kosti vystupují nejen do stran,ale klenou se tak nějak dopředu.
Volby?
Prokristapána, to je to nejubožejší PR co se dá vymyslet. Monča zabřezla?
barbucha javor. A pokud nevyhrajou, tak stresem potrati...
tohle bych nechtěla aby mi brejle udělaly...třetího vyrážím na oční![]()

Mutziputzi Co jí udělaly? Že jí neseděj a neslušej? To je dneska u brýlí zásadní podmínka.
Sweet Potato Seděj a slušej když už je musí mít, ale nějak se mi k ní nehodí, není typ na brýle.
Mutziputzi podle mě jí teda neseděj, má je děsně nahoře
Mutziputzi Může být i hůř
.
whiskas Může, obávám se že si řekneme začátkem října
Tobě brýle sluší![]()
já nemůžu mít brejle, musím dobře vidět až do smrti.
už jsem vyzkoušela asi úplně všechny typy, a ve všem vypadám jak meloun, měsíc, krabice, babka, tetka ...
...
Jiná Realita ja sa takto cítim v akejkoľvek čiapke ![]()
whiskas Může. Ale tohle rozhodně hůř není![]()
Mutziputzi Sluší jo? Tak šup pro brýle
.
A mažu to, jsem ve velmi nevhodném vlákně.
Sweet Potato Tak díky, jsem ráda, že nepůsobím děsivě. Hledala jsem nějaké nenápadné, ale ty asi neexistují. Já je tak nerada nosím ...
whiskas Mi neřikej že až tak blbě bych mohla vidět, no zaplať pámbu až se dostanu do optiky, budou už ženský zahalený![]()
Jiná Realita I bezobroučkový? ty přece skoro nejsou vidět (ve smyslu, že nenarušujou rysy obličeje).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.