Jiná Realita I bezobroučkový? ty přece skoro nejsou vidět (ve smyslu, že nenarušujou rysy obličeje).
to je podle mě stejnej mýtus jako neviditelný ramínka od podprsenky.
Jiná Realita I bezobroučkový? ty přece skoro nejsou vidět (ve smyslu, že nenarušujou rysy obličeje).
to je podle mě stejnej mýtus jako neviditelný ramínka od podprsenky.
coralline bezobroučkový brejle se mi strašně nelíbí. A většině lidí aspoň nějaký brýle sluší, je třeba zkoušet a taky počítet s tím, že je to taky daný nezvykem. Někdo kdo brýle nikdy neměl bude mít pocit, že v nich vypadá divně, já už si za ty roky přijdu ‘divně’ bez brejlí, prostě nezvyk..
Ounz Já si vždycky vzpomenu na soudružky Šmuclerovou a Augustovou za bolševika jak nosily bezobroučkový brejle s šíleně extravagant příšernejma nohama nebo jak se tomu řiká, bočnice možná, hrůůůza![]()
Ounz Znám jen málo lidí, co by vykřikovali “já se tak teším, až budu nosit brýle, mně budou tak slušet!” Jak píšeš, je to o zvyku. Když jsem díky laseru odložila brýle, šťastná jak blecha, našli se i tací, co prý jak si na mne bez brýlí nezvyknou.
Ja sa to tu už aj bojím priznať, ale ked som uvidela fotku Dary, myslela som na prvý pohľad, že je to 0zero7
a dokonca sa mi zdá, že jej brýle svedčia.
Sweet Potato to jsem ja, bryle uplne miluju
jinx To je potom ideál.
Pravda je, že brýle přišly před pár lety dost do módy, kde kdo si pořizoval nedioptrické, sice mi to přišlo kapku legrační, ale díky tomu už snad nikdo nebrečí kvůli brýlím do polštáře.
Sweet Potato náhodou, brejle nosím ráda a bez nich vypadám tak nějak nedodělaně. Je ovšem pravdou, že je nosím od svých deseti let, což je ...ufff, nějakých přes čtyřicet let, takže jsem s nima sžitá. A výběr nových si docela užívám :-)
Sweet Potato hlavne dnes je opravdu vyber a bryle se daji vybrat krasne, takze super.
taky ráda nosím brejle
MP Meri Já mluvím o vlastní zkušenosti. Nové brýle jsem si pořizovala cca před měsícem a zkoušela jsem i bezoboručkové. Nevybrala jsem si je právě proto, že skoro nebyly vidět. Ale jasně, někomu, kdo není zvyklej, můžou vadit taky. Ovšem myslím si, že "vypadám blbě ve všech brýlích" je spíš ten nezvyk, než že by dotyčný opravdu vypadal blbě.
Vilemina Jasně, ono by bylo taky hodně smutné se nad nimi čtyřicet let trápit. Myslela jsem ten první moment z bez na s, že málokdo vítá.
ono je to taky dost poznat, když někdo nosí dlouhodobě trvale brýle a pak je sundá. má takový jakoby zapadlý oči. postupně se to pak srovná zase.
ja rada nosim brejle na verejna vystoupeni a fotky, protoze kdyz pak normalne chodim bez nich, tak me lidi moc nepoznavaj :D
Sweet Potato to máš recht, v těch deseti letech jsem z toho nadšená nebyla a přiznejme si, ten výběr byl minimální. Ale někdy s obdobně obrýlenou kamarádkou uděláme přehlídku obrub, co jsme nosily :-) obroučky kovové (ze kterejch mi pravidelně vypadávaly šroubky, nejlíp v kině), lennonky, pak po revoluci děsně obrovský brejle přes půl obličejem pak malé úzké, teď plasťáky (téměř hipsterské). Zkoušela jsem i čočky, ale nerada si sahám do očí, moc jsem to nedávala. A vypadala fakt divně :-)
Ounz Já jsem začala brýle nosit až na střední a jedna kamarádka to tenkrát komentovala "konečně máš něco výraznýho v ksichtě" (jo, díky za poklonu, zlato
). A právě, že už jsem teď nějakej ten pátek na sobě zvyklá vídat brýle, tak mi bezobroučkový přišly, že tam skoro nejsou. Takže kdybych byla přesvědčená, že mi fakt lautr nic nesluší, vybrala bych je jako "nejmenší zlo".
Vilemina Jasně, ono by bylo taky hodně smutné se nad nimi čtyřicet let trápit. Myslela jsem ten první moment z bez na s, že málokdo vítá.
to sem ja.Pred tremi roky?kdyz uz to neslo bez nich sem byla nestastna a ted si bez bryli neumim predstavit.Doma je tedy nenosim,nemusim,ale ven bez nich nevyjdu a kdyz nahodou tak si pripadam blbe.Ale vyber me zaskocil nebylo lehke vybrat spravne,sedici,nastesti se mi to povedlo a za tri roky se mi furt libi.
Mutziputzi jo no, to je přesně ta esence hrůzy ‘bezobroučkovejch’ brýlí.
coralline já mám brýle od základky, takže sem fakt zvyklá a lidi mě bez nich neznají. Ale ty bezobroučkový se mi fakt hodně nelíběj a na obličeji vidět sou, nic to neřeší a naopak maj dost sklon dělat z žen takový ‘divný pani’ viz příklad mutzi.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.