Vilemina haha přesně, já si taky ráda vybírám nový obruby :)
VIP zjevy
Ounz Sakryš, mám půlobroučky, musela jsem si je jít zkusit, jestli jsem v nich divná paní. A myslím, že ne divnější než bez nich, takže cajk!
Ounz přesně. než bezobroučkový, tak radši čočky nebo operace. a teď je tolik krásnejch obrouček, fakt si vybere každej, myslím ![]()
Pinot Noir já neříkám, že všichni
jen, že to nelze považovat za universální řešení
moora právě, tolik krásnejch obrub!
kromě toho půlobroučky fakt nejsou bezobroučky.
Potrefenáhusa
to by bylo aby se něco nenašlo!
Ounz Jo, Mutzi zmiňovala nějaký divoký postranice, to asi udělá divnou paní z leckoho
Já myslela jednoduchý, nenápadný. Teda, že to tu vyvolá reakci "radši si vypíchnout oči, než brýle bez obrouček" jsem nečekala.
(A símvás nadsázka, já vím, že takhle to tu nikdo nenapsal, jen ten odpor mě překvapil
)
Potrefenáhusa si piš, že najdeš a že ti budou slušet!
coralline njn, každýmu se líbí něco jinýho :)
coralline Můj muž je má a líbí se mi to. Postranice má tenké jak pavučinka, až se bojím ty brýle vzít do ruky.
Pinot Noir Úplně chápu. Jedny takový jsem zkoušela a byly dost drahý. Takže v mým mozku běželo "no tohle ani omylem, to bych se bála nosit, to se musí rozpadnout, když na to špatně sáhnu" a přeopatrně jsem je vrátila obsluze.
Zopar rokov som nosila okuliare bez obrub a uplne tenulinke postranice len akoby z drotiku a dovolim si tvrdit, ze mi svedcali. Teraz mam velmi vyrazne tmave obruby a tiez sa mi pacia.
Nosím brýle jen na čtení a jsou bez obrouček :) a s tenkýma "nohama". V jakýchkoli obrubách si připadám strašně tvrdě, divně. Manžel nosí brýle pořád a má taky bezobrubové, postranice strohé kovové, vypadá to jak namodralá ocel. Stály teda dost, ale už jiné nechce, protože jsou lehké. A mně se v nich líbí. Šmahem bych to nezavrhovala, záleží na každém obličeji i osobnosti. Někdo unese bytelnější rámečky, jinému prostě nesluší. Ale módní trend, že...
Ja si vybrala bryle nejlepsi z hroznych, po hodinach a hodinach stravenych hledanim bryli jsem nakonec hledani perfektnich obroucek prozatim vzdala. Zas priste, az si vsimnu, ze uz nevidim.
whiskas bezobrouckovy brejle jsou, imho, hrozny, jedna z nejhorsich moznosti toho co si dat na oblicej, presne jak pise Ounz a Mutziputzi
Sweet Potato ja nosim bryle rada, ale asi je to i tim, ze v podstate nemusim
Janulik03 asi ze je Dara tam vytlemena, ja na to taky trpim ![]()
Tohle jsou moje bezobr. A jinak jich mám asi 30 ks. Nosím je už dlouho. Tyhle už tedy ne.
Vrtané brýle mají tu výhodu, že šikovný optik vám vybrousí skla přesně podle tvaru obočí, tváří atd. Když nemáte tlustá skla, fakt jsou nenápadné.
http://www.ocnistudio.cz/aktuality/248/vrtane-bryle-silhouette
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.