Pinot Noir SOS! Chystám ten kapří salát, v ingrediencích jsou 2 citróny, ale o jejich úloze v dějinách se nic nepíše.
Čas vánoční...
Sweet Potato to jsem tu psala, citróny jakože neexistují. Nevím, co s nimi, nedávat nikam.
Já mám hotovo. Jakože úplně hotovo. Tři polívky, salát, stromek. Akorát kapra snad zítra obalí dítě a v troubě se udělá sám. Muž teda uklízel docela zevrubně, vytíral dokonce pod prackou. Jsem ho měla zapřáhnout před dvěma týdny. ![]()
Povečeřela jsem cukroví, chlap dočistí akvárko a jedeme do bazénu a do sauny.
Večer nebo zítra ještě udělám vazby na stůl a na hřbitov, ale to je radost, na to se těším.
Emerald ta vánočka vypadá úplně luxusně. ![]()
A stromeček máte taky moc hezkej.
dzizisketa moc se ti povedl. ![]()
A my ideme na poslednú chvíľu k nejakej pani po zákusky, nepiect sa oplatilo ![]()
Sweet Potato můj muž ulovil vánoční mazací tramvaj, o popelářích ani slechu..
ad betlémy Räder- mě parfumánie stála už celkem dost peněz v parfémovém, outfitovém, hudebním a knižním vlákně. Rozhodně tady nikde nejsem za trendsetterku, ale tenhle betlém jsem tady zaočkovala slušně, to má ještě i napřesrok potenciál se rozšířit ![]()
marieu Ten betlém se ti fakt povedl.

ad popeláři: dáváte kolem Vánoc/Nového roku svým popelářům dárečky? co jim dáváte? nebo peníze?
my jsme vždycky dávali, i pošťačce, letos mi došla inspirace, ráda bych něco nového/jiného... ![]()
rozarka ty velke stribrne rampouchy mame taky.
A odkud je za uzasna lokomotiva, mame jen takovou malinkatou?
A ještě mých pět druhů. Na které vůbec nemám letos chuť. 
rasaNori kdepak to je?
RoSa Popelářům teda nikdy nic, ale řidiči dpd s posledním balíčkem dávám plzeň v plechu. A pošťačka k nám nechodí, leda hodí něco do schránky, ani nevím v kolik hodin prochází.
Kan jo vidiš to, plzeň v plechu už jsem taky dávala chlapum, to bych mohla zas... pošťačce svíčky, cukroví, čaj, kafe, šátek, mýdlo... už si to ani všechno nepamatuju, každej rok mě něco napadlo a teď nic, prázdno
marieu na betlem nebo lesni svicen si delam zalusk pristi rok. Nez jsem se rozhoupala byly vyprodany.
marieu Ty jsi moje hudební trendsetterka, vánoční album The Bird and the Bee sjíždím vydatně
a není to poprvé, co jsem něco díky tobě objevila ![]()
Koukám, že jsem snad poslední, kdo nemá nazdobený stromek - můj muž dbá na to, aby nám kouzlo Vánoc nezevšednělo, takže stromek stráví ještě tuhle noc v jeho autě ![]()
MulenDecor by glassor. My máme mašin spoustu (muž strojvedoucí), kdyby bylo po jeho, máme stromek plný vlaků
. Tak jsem povolila jen tuhle. No a má ještě vlastní vláčkový svícen
Vsechny Vase stromecky se mi libi. Ten nas je zamrzlej v kybli na terase a nejak nejsou sily ho ozdobit. Muz se predevcirem rozhodl opravit stropy a dnes to dokoncil. Tchyne je v nemocnici, pusti nas za ni jen zitra dopoledne jinak jsou kvuli kovidu navstevy zakazane. Asi nestihnem pravidelne stedrovecerni behani v Klanovicih, kde je v lese ozdobeny parezovy stromecek. Same zmeny v zazitych tradicich letos.
rozarka kouknu se na pristi rok. Muz prave byval vypravci, ted je dispecer a vlacku mame plnou skrin ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY